Ένοπλος ξεκίνησε να πυροβολεί μέσα σε εμπορικό κέντρο

Εμπορικό κέντρο του Νιου Τζέρσεϊ έχει αποκλεισθεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετά τον εντοπισμό ενόπλου. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν πυροβολισμούς.

Ένας ένοπλος έριξε αρκετούς πυροβολισμούς μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο στο Παραμούς στο βόρειο Νιου Τζέρσει, το βράδυ της Δευτέρας, ανέφερε ένας υπάλληλος που εργάζεται στο κτίριο. Αμέσως το εμπορικό κέντρο εκκενώθηκε από εργαζόμενους και πελάτες.

Η παρουσία της Αστυνομίας έξω από το Γκάρντεν Πλάζα Μολ, μετά το συμβάν, είναι έντονη.

Η Αστυνομία αναζητεί έναν ένοπλο ντυμένο στα μαύρα. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες , μετέδωσε ότι ο ένοπλος πυροβόλησε τις κάμερες ασφαλείας.

Χιλιάδες άνθρωποι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εμπορικό κέντρο που στεγάζει καταστήματα, σινεμά και εστιατόρια, απομακρύνθηκαν.

Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας που έχουν εισέλθει στους χώρους του εμπορικού κέντρου ερευνούν κατάστημα προς κατάστημα.

Νωρίτερα, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο CNN ότι άκουσε πολλούς πυροβολισμούς."Ακούσαμε δύο δυνατά 'μπουμ' ...μετά ανούστηκαν πυροβολισμοί και είδα ανθρώπους να τρέχουν".

Μία γυναίκα, που ζήτησε από το πρακτορείο Ρόιτερς να μην αποκαλύψει σε ποιο κατάστημα κρύβεται, δήλωσε ότι άκουσε πέντε πυροβολισμούς. Φοβούμενη ότι ο ένοπλος βρίσκεται ακόμη στο εμπορικό κέντρο πρόσθεσε: "Δεν ξαναβγήκα".

Το Garden State Plaza ανήκει στον αυστραλιανό όμιλο Westfield και είναι ένα από πέντε γιγάντια εμπορικά κέντρα του Πάραμους, σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από την πόλη της Νέας Υόρκης.