Εγκατέλειψε μια καριέρα στις ερωτικές ταινίες για να γίνει… ιερέας

Μια ζωή στα άκρα

Από την ξέφρενη ζωή, τις ακολασίες, τη χλιδή, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και τις 300.000 δολάρια το χρόνο, στον... άμβωνα, στην οικογενειακή ζωή, στη προσευχή και στις μετάνοιες. Η Crystal Bassette είναι σίγουρα μια γυναίκα των άκρων, και το αποδεικνύουν αυτό οι αποφάσεις της ζωής της: από τη μια αναγνωρίσιμη πρωταγωνίστρια σε ερωτικές ταινίες και από την άλλη στην «αγκαλιά» του Θεού και στην «βαρετή» οικογενειακή ζωή. 

Η γοητευτική γυναίκα, απαρνήθηκε τα πάντα για να βρεθεί στην υπηρεσία του Ύψιστου και να βοηθά το ποίμνιό της να βρίσκει ξανά τη χαμένη του πίστη. Η 33χρονη ζούσε μια ξέφρενη, ονειρεμένη για πολλούς ζωή, στο Λος Άντζελες με ότι αυτό συνεπάγεται: ως ηθοποιός σε ταινίες ενηλίκων, κέρδιζε πάνω από 300.000 δολάρια το χρόνο - έχει συμμετάσχει σε τουλάχιστον 100 ταινίες- γεγονός που της επέτρεπε να ζει έναν άνετο βίο. Σπίτι στο Μαλιμπού, εφτά αυτοκίνητα, το ένα Φεράρι, και 30.000 το μήνα στο χέρι...

Όπως λέει η ίδια στο Barcoft Media, μπήκε στη βιομηχανία του πορνό για να συντηρήσει το γιο της Justin τον οποίο γέννησε όταν ήταν μόλις 16 ετών. 

«Θυμάμαι ότι μετά από μια σκηνή, κάθισα στο ντους  και έκλαιγα για περίπου δύο ώρες. Μετά το γύρισμα, σταμάτησα για περίπου ένα μήνα. Όταν επέστρεψα, άρχισα να παίρνω χάπια και να πίνω αλκοόλ για να είμαι μουδιασμένη και να βγάζω τις σκηνές», λέει και εξηγεί πώς παρασύρθηκε στις υλικές απολαύσεις. «Έγινε καθημερινή ρουτίνα...Πήγαινα το γιο μου στο σχολείο το πρωί, αργότερα πήγαινα στο γύρισμα και τέλος επέστρεφα σπίτι. Σαν μια κανονική δουλειά 9-5. Ζούσα για τον εαυτό μου και το γιο μου και δε σκεφτόμουν τις συνέπειες γυρίζοντας τέτοιες ταινίες. Με αναγνώριζαν παντού...». 

Όλα όμως άλλαξαν δραστικά, όταν ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, τον Μάιο του 2014. Αποφάσισε να διαβεί το κατώφλι της εκκλησία που συνήθιζε να πηγαίνει και η αδελφή της -εκεί γνώρισε γνώρισε τον πάστορα και μέλλοντα σύζυγό της, David με τον οποίο τελικά παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2014 (έχουν αποκτήσει και ένα γιο).

«Την ημέρα που σώθηκα, ήταν σαν ο ιερέας να απευθυνόταν μόνο σε μένα... Ήταν σαν να μου μιλούσε ο Θεός και όλα όσα έλεγε ήταν σωστά». Η Crystal μετά τη βιομηχανία του πορνό, ξεκίνησε σπουδές για να φορέσει και η ίδια το ράσο. Μετά το γάμο της, εκείνη και ο σύζυγός της, ίδρυσαν τη δική τους εκκλησία στη μικρή πόλη Fulton στη Νέα Υόρκη. «Είναι η απόλυτη αλλαγή, από το ένα άκρο στο άλλο», παραδέχεται αναφερόμενη στη δεκαετή ροζ καριέρα της. «Δε με ενδιαφέρει για την εξωτερική μου εμφάνιση, ούτε για τα χρήματα. Μόνο το πώς θα βοηθήσω τους ανθρώπους. Δε μετανιώνω για τίποτα, γιατί το παρελθόν μου με έκανε αυτό που είμαι σήμερα και ο Θεός μου άλλαξε τελείως τη ζωή».