Η δυστυχισμένη γυναίκα που άλλαξε φύλο και έγινε μπόντι μπίλντερ

«Φοβόμουν ότι ο κόσμος θα καταλάβαινε ότι ήμουν γκέι αν δεν είχα σύζυγο»

Ο 30χρονος Cody Harman, δείχνει γεμάτος αυτοπεποίθηση με το άκρως γυμνασμένο του σώμα, τους sic pagk κοιλιακούς... Αλλά πριν 7 χρόνια περπατούσε όλο χάρη στο ιερό ντυμένος νύφη στο πλευρό του τότε αγαπημένου του. Ο Herman πάντα ένιωθε αγόρι όταν ήταν μικρό κορίτσι και ήξερε ότι δε θα έπρεπε να είχε παντρευτεί.

Ο Cody, σεφ από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, εξομολογείται το λάθος του, πριν τελικά αποφασίσει να αλλάξει φύλο: «Ήξερα ότι έκανα λάθος όταν παντρεύτηκα, αλλά δεν ήξερα πώς να το πω στους δικούς μου. Είμαι περισσότερο ευτυχισμένος από όσο είχα φανταστεί ότι θα ήμουν τώρα που ζω ως άντρας. Δε μπορώ να πιστέψω πόσο διαφορετικά νιώθω, σωματικά και ψυχολογικά. Πάντα γυμναζόμουν αλλά τώρα έχω το σώμα που πάντα ήθελα». 

Στα χρόνια της εφηβείας, παρατήρησε τις αλλαγές στο σώμα του - από κορίτσι - μεταμορφωνόταν σε γυναίκα. «Ήταν σκληρό να βλέπω το σώμα μου να αλλάζει κατά τη διάρκεια της εφηβείας. Το μισούσα και ήθελα να γίνω όπως τα αγόρια. Ευτυχώς ήμουν λεπτοκαμωμένη και δεν είχα έντονες καμπύλες. Επιπλέον, είχα ξεκαθαρίσει μέσα μου ότι με έλκυαν τα κορίτσια, αλλά εξαιτίας της αυστηρότητας της οικογένειάς μου, αναγκαζόμουν να βγαίνω με αγόρια».

Σε ηλικία 20 ετών, γνώρισε τον μέλλοντα σύζυγό της σε σελίδα γνωριμιών στο διαδίκτυο. «Όλοι οι δικοί μου είχαν παντρευτεί και δεν ήθελα να αποτελώ εξαίρεση. Φοβόμουν ότι ο κόσμος θα καταλάβαινε ότι ήμουν γκέι αν δεν είχα σύζυγο». Ο γάμος τελέστηκε το 2008  έπειτα από σχέση ενός έτους. «Ένιωθα άβολα ακόμα και μέσα στο νυφικό. Προσποιήθηκα την ευτυχισμένη. 

Το 2012, αποκάλυψε τελικά την αληθινή του σεξουαλική ταυτότητα και δυο χρόνια αργότερα έβαλε τον εαυτό του στο χειρουργικό τραπέζι με τη φιλοδοξία να αλλάξει φύλο. Πλέον ζει ελεύθερος και φιλοδοξεί να γίνει στο μέλλον personal trainer.