Την ώρα που οι ΗΠΑ βράζουν, ο Τραμπ βλέπει το… Finding Dory!

"Η ειρωνεία είναι ότι η ταινία αφορά σε ένα ψάρι που απομακρύνεται από τους γονείς του και τους αναζητά"

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει καταφέρει το ακατόρθωτο. Την ώρα που προκαλεί αναταραχή το διάταγμα του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με το οποίο απαγορεύθηκε η είσοδος σε όλους τους πολίτες επτά κυρίως μουσουλμανικών χωρών (του Ιράν, του Ιράκ, της Υεμένης, της Σομαλίας, της Λιβύης, της Συρίας, του Σουδάν), εκείνος παρακολουθεί κινούμενα σχέδια! 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Guardian, τη στιγμής του εγχώριου και παγκόσμιου αναβρασμού, ο Λευκός Οίκος αποφάσισε πως ήταν μια καλή στιγμή για να παρακολουθήσουν την ταινία κινουμένων σχεδίων «Finding Dory» μαζί με το προσωπικό και μέλη της οικογένειας. Η ειρωνεία είναι ότι η ταινία αφορά σε ένα ψάρι που απομακρύνεται από τους γονείς του και τους αναζητά, ένα συναίσθημα που αρκετοί άνθρωποι που βρίσκονται στη μαύρη λίστα του Τραμπ, βιώνουν. 

Ο γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου έγραψε σε Tweet ότι ο πρόεδρος παρακολούθησε την ταινία για μόλις ένα λεπτό. «Στην πραγματικότητα, πέρασε 60 δευτερόλεπτα για να ευχαριστήσει τους συζύγους και τα παιδιά του προσωπικού του Λευκού Οίκου και στη συνέχεια επέστρεψε στην εργασία του: μέχρι την επόμενη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη Νότια Κορέα στις 7».