Νεαρός Βέλγος “χάκαρε” νόμιμα το Twitter του Ντόναλντ Τραμπ!

Το έξυπνο τρικ που σκέφτηκε για να κάνει... πλάκα στον Αμερικανό πρόεδρο

Αν κάποιος κάνει τον κόπο να ψάξει (πολύ) βαθιά στα παλιά tweets του Ντόναλντ Τραμπ, θα βρει κάτι περίεργο: μία ανάρτηση του 2012 όπου ανακοινώνει ότι θα παραστεί σε εκδήλωση στην πόλη Σαν Χοσέ, συνοδευόμενη από ένα βίντεο στα ολλανδικά, με ένα τραγούδι που αναφέρεται στις... διακοπές του στη Ρωσία και τις όμορφες στιγμές που (δήθεν) πέρασε με τη Σβετλάνα, τη Σάσα και τα άλλα... κορίτσια!

Τι έχει συμβεί;

Υπεύθυνος για όλο αυτό είναι ένας Βέλγος ειδικός στην ασφάλεια στο Διαδίκτυο, ο Inti De Ceukelaire, ο οποίος με απολύτως νόμιμο τρόπο και με μοναδική του πρόθεση να... κάνει πλάκα στον Αμερικανό πρόεδρο, “χάκαρε” πρόσφατα το λογαριασμό του στο Twitter, αναρτώντας το εν λόγω βίντεο!

Πώς το έκανε; Πολύ απλά, βρήκε τη συγκεκριμένη ανάρτηση, στην οποία υπήρχε link προς μία ιστοσελίδα η οποία ονομαζόταν nac2012.com. Έκτοτε όμως η λειτουργία της συγκεκριμένης ιστοσελίδας είχε σταματήσει, και επομένως το link ήταν “νεκρό”. Αυτό λοιπόν που έκανε ο De Ceukelaire ήταν να αποκτήσει το domain nac2012.com και να αναρτήσει σε αυτό το βίντεο που βλέπουμε τώρα στον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Het Laatste Nieuws δεν πρόκειται για χάκερ, ο νεαρός υποστηρίζει ότι το έκανε διότι θεώρησε πως από τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε σε μια από τις συνεντεύξεις του τις Βρυξέλλες "ποντικοφωλιά", είχε και αυτός το δικαίωμα "να κάνει πλάκα".

Παρακαλούμε περιμένετε ...