“Η Χίλαρι Κλίντον αποτελεί παγκόσμια απειλή και είναι ετοιμοθάνατη”

Η "βρώμικη" καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ ξέρει να παίζει "βρώμικα" κάνοντας πράξη τη φράση "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρική καρέκλα των ΗΠΑ, πριν καταλαγιάσει η σκόνη του σκανδάλου pussygate (βίντεο τον δείχνει να κάνει χυδαία σεξιστικά σχόλια σε βάρος γυναικών), εξαπέλυσε ένα κάτω απ' τη ζώνη χτύπημα κατά της αντιπάλου του, με ένα βίντεο-καμπάνια. Σε αυτό η Χίλαρι Κλίντον παρουσιάζεται ως απειλή για τη παγκόσμια ασφάλεια αλλά και το πόσο άρρωστη που είναι "βασικά νεκρή!".

Η καμπάνια έχει τίτλο, τι άλλο;, "Dangerous" (επικίνδυνη). "Ο επόμενος πρόεδρος, αντιμετωπίζει αποθαρρυντικές προκλήσεις σε έναν επικίνδυνο κόσμο", ακούγεται να λέει η φωνή στο βίντεο. "Η τρομοκρατία του Ιράν, οι απειλές της Βόρειας Κορέας, η άνοδος του ISIS, το χάος σε βόρεια Αφρική και Λιβύη...", ακούγεται ενώ το βίντεο "ντύνεται" με στοιχειωμένες εικόνες με τζιχαντιστές να απειλούν με μαχαίρια αιχμαλώτους ενώ παρακάτω η εικόνα της Χίλαρι Κλίντον να βήχει και σε ένα άλλο πλάνο η υποψήφια των Δημοκρατικών να παραπατάει στην τελετή μνήμης για τα θύματα της 9/11 απόρροια της πνευμονίας από την οποία υπέφερε. 

"Η Χίλαρι Κλίντον απέτυχε ως υπουργός Εξωτερικών, τώρα θέλει να γίνει και πρόεδρος. Η Χίλαρι Κλίντον δεν διαθέτει το σθένος, τη δύναμη ή την αντοχή για να κυβερνήσει...", ακούγεται στο βίντεο το οποίο φυσικά καταλήγει με μια αισιόδοξη "ματιά" με το πλάνο του Ντόναλντ Τραμπ...