Ο κωμικός που μιμείται τον Τραμπ, είναι ακαταμάχητος στις γυναίκες

Θησαυρίζει σε κάθε του εμφάνιση

Δώδεκα χρόνια και τρεις περούκες μετά, ο John Di Domenico αρχίζει και βλέπει το σήμα του δολαρίου να καθρεφτίζεται πανηγυρικά στις κόρες των ματιών του... Ο 53χρονος κωμικός, μιμείται τον δισεκατομμυριούχο υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, με τέτοια επιτυχία που πλέον απαιτεί το ποσό των 9.000 ευρώ (περίπου) για κάθε του εμφάνιση μιας και το άστρο του εκτοξεύτηκε στα ύψη λόγω φυσικά επικαιρότητας. 

Ο Αμερικανός, τα τελευταία 12 χρόνια που υποδύεται τον αμφιλεγόμενο υποψήφιο, έχει αλλάξει τουλάχιστον τρεις περούκες αξίας άνω των 6.000 ευρώ ενώ παράλληλα βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για την προμήθεια πανάκριβων κοστουμιών σαν κι αυτά που επιλέγει ο Τραμπ. 

"Αν οι άνθρωποι πλησιάσουν αρκετά, θα καταλάβουν ότι δεν πρόκειται για τον πραγματικό Ντόναλντ Τραμπ", λέει ο ίδιος. "Πρέπει να φοράω τακούνι για να έρθω κοντά στο ύψος του, ενώ αρκετοί με συγχέουν με αυτόν και δεν τους διορθώνω", συνεχίζει. Ο κωμικός εκτός του ότι κερδίζει μια περιουσία, είναι αρκετά περιζήτητος και στις γυναίκες. "Ελκυστικές γυναίκες μου ζητούν να βγούμε φωτογραφίες μαζί και στη συνέχεια μου ζητούν να βρεθούμε αργότερα για ποτά. Αλλά όταν βγάζω την περούκα και αφαιρώ το μέικ απ, δε θέλουν τίποτα από μένα- τον Τραμπ θέλουν. Πριν μερικά χρόνια, δε γινόταν αυτό, αλλά πρόσφατα δε σταματούν". 

Ο Domenico, που αποκαλεί τον εαυτό του "The Jonald", συνάντησε τον πραγματικό Τραμπ σε ένα πάρτι γενεθλίων του επιχειρηματία πριν από 15 χρόνια. "Πετάχτηκα από την τούρτα ντυμένος ως Όστιν Πάουερς...". 

Όσο για την προεδρική αναμέτρηση, λέει χαρακτηριστικά: "Έρχονται άνθρωποι και μου λένε ότι θα τον ψηφίσουν. Πιστεύω θα έχω περισσότερη δουλειά αν χάσει, γιατί δεν είναι από τους τύπους που ξέρουν να χάνουν...".