Ποιος είναι ο ελληνοαμερικανός ιδιοκτήτης της έπαυλης του Playboy

Οι New York Times σκιαγραφούν το προφίλ του Ντάρεν Μιτρόπουλος

Τον περασμένο μήνα, όταν ο 32χρονος συνιδιοκτήτης της Hostess Brands άνοιξε το πορτοφόλι του και έβγαλε το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων για να αποκτήσει την έπαυλη του Playboy, η αντίδραση ήταν κάτι παραπάνω από αστεία: η βίλα των περιβόητων πάρτι του Χιου Χέφνερ πήγε στα χέρια ενός ανθρώπου που κατασκευάζει γλυκά σνακ όπως τα Twinkies και τα Ho Hos.

Αγοραστής, είναι ο Ντάρεν Μιτρόπουλος, χρυσός κληρονόμος μιας αυτοκρατορίας δισεκατομμυρίων, είναι ιδιοκτήτης της επενδυτικής εταιρίας Metropoulos & Co και πρώην συν-διευθύνων σύμβουλος της Pabst Brewing Company, ο οποίος είναι ο τύπος του ανθρώπου που -έπειτα από ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα- βάζει άνετα τον Χέφνερ για ύπνο χάρη στα ξέφρενα και κολασμένα γλέντια του. Το πλουσιόπαιδο με το ελληνικό DNA σε μια φωτογραφία από τα social media, ποζάρει με έναν γεροδεμένο διάσημο ράπερ μέσα σε ένα ιδιωτικό τζετ φορώντας γυαλιά ηλίου και τεράστιο καπέλο. Σε μια άλλη, φωτογραφίζεται δίπλα στον πολλά βαρύ ράπερ Snoop Dogg μαζί με μια αρμαθιά Playmates στην έπαυλη του Χέφνερ.

Ο δημοσιογράφος Brooks Barners σκιαγραφεί το προφίλ του Ελληνοαμερικανού δισεκατομμυριούχου για λογαριασμό των New York Times. Ο αρθογράφος, αναφέρεται και σε μια περίπτωση που ρίχνει σκιά στο βιογραφικό του Ντάρεν και αφορά σε μια μήνυση που είχε καταθέσει το 2009 η Playmate 2002 με την κατηγορία ότι την παρενόχλησε, της επιτέθηκε με ρόπαλο, προσπάθησε να τη στραγγαλίσει και την έφτυσε (η μήνυση αποσύρθηκε προτού εκδικαστεί).

Ο 32χρονος είναι ιδιοκτήτης και της γειτονικής έπαυλης την οποία είχε αγοράσει το 2009 πάλι από τον Χέφνερ, έναντι 18 εκατ δολαρίων. Ο 90χρονος ιδιοκτήτης της αυτοκρατορίας του Playboy και η 30χρονη σύζυγός του Crystal Harris έχει πάντως το δικαίωμα να παραμείνει στην έπαυλη για το υπόλοιπο της ζωής του και όταν πεθάνει, τότε ο Μιτρόπουλος αναμένεται να ενώσει τις δύο ιδιοκτησίες. 

"Σε καμία περίπτωση, δεν πρόκειται για το κακομαθημένο παιδί ενός δισεκατομμυριούχου", λέει στον δημοσιογράφο ο Andrew van der Vord συν-επικεφαλής της Royal Bank of Canada. "Ο Ντάρεν είναι ένας ήσυχος, μετριόφρων τύπος, πολύ ευγενικός και διακριτικός. Έχει μια ωραία συμπεριφορά", λέει και εξηγεί ότι "το ενδιαφέρον του για την έπαυλη του Playboy, είναι αγνό. Δεν είναι ο νέος Χιου Χέφνερ, αυτό θα ήταν ανόητο".

Ο Ντάρεν, δεν αποφοίτησε ποτέ από το κολέγιο στο οποίο φοίτησε, ακολουθώντας σπουδές στις επιχειρήσεις στο πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ. Τη δεύτερη μόλις χρονιά φοίτησης του τα παράτησε για να εργαστεί δίπλα από τον πατέρα του. Δεν έχει ποτέ νυμφευτεί, δεν έχει παιδιά και είναι ένας συνηθισμένος νέος όπως επιμένουν οι φίλοι του. Ο ίδιος, λένε, προτιμά να περνά τα βράδια του στο σπίτι στο Chateau Marmont, αλλά παρ' όλα αυτά έχει ένα άτακτο δημόσιο προφίλ. 

 

 

 

 

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...