7χρονος ήθελε να βοηθήσει παιδιά με καρκίνο αλλά διαγνώσθηκε με τη νόσο

Η τραγική τροπή μιας συγκινητικής ιστορίας

Η ιστορία του 7χρονου Vinny Desautels από το Roseville της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ, είχε συγκινήσει πριν καιρό χρήστες του διαδικτύου, όταν ο μικρός είχε δηλώσει ότι άφηνε τα μαλλιά του να μακραίνουν προκειμένου να τα δωρίσει σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Το παράδοξο της ιστορίας, είναι ότι ο ανήλικος διαγνώστηκε με τη νόσο και δίνει πλέον τη δική του μάχη. 

Ο 7χρονος, μόλις πρόσφατα χάρισε τα μαλλιά του στην "Wigs for Kids", μια οργάνωση που παρέχει περούκες σε παιδιά που έχουν χάσει τα μαλλιά τους από τις χημειοθεραπείες και παρά το γεγονός ότι στο διάστημα των δυο ετών που χρειάστηκε για να μακρύνει τα μαλλιά του δεχόταν bullying, ήταν σταθερός στο στόχο του.

Αλλά λίγο καιρό αφότου η οικογένεια του Vinny έστειλε το δώρο του παιδιού στον οργανισμό, ξεκίνησαν τα προβλήματα υγείας. Αρχικά, εμφάνισε οίδημα στο μάτι, κάτι που οι γιατροί απέδωσαν σε αλλεργίες. Οι εβδομάδες κυλούσαν και το μάτι δεν επανερχόταν στην φυσιολογική του κατάσταση ενώ οι γονείς του εντόπισαν και έναν όγκο στο γοφό του παιδιού. Αργότερα οι γιατροί διαπίστωσαν επίσης όγκο στο δεξί μέρος του κρανίου του, αλλά και έναν στο μάτι ιδιαιτέρως επιθετικό.

Παρά τα τρομακτικά νέα, ο Vinny παραμένει αισιόδοξος και γενναίος, λέει η οικογένειά του. "Όσο του μιλάμε με χαμόγελο και τον διαβεβαιώνουμε ότι όλα θα πάνε καλά, έχει την ίδια στάση. Ο Vinny  είναι σαν και εμάς, ένας αιώνια αισιόδοξος", ανέφερε ο πατέρας του Jason Desautels στην Washington Post.