Σοκ προκαλεί το βίντεο που άφησε ο μακελάρης της Σάντα Μπάρμπαρα

Σοκ προκαλούν τα λόγια του 22χρονου που εισέβαλε στην πανεπιστημιούπολη της Σάντα Μπάρμπαρα, άνοιξε τυφλό πυρ και σκότωσε 6 άτομα προτού αυτοκτονήσει.

"Η ανθρωπότητα είναι ένα σιχαμερό είδος" λέει και ξαναλέει στο βίντεο. "Θα ήθελα να σας κάνω όλους ένα σωρό από κρανία, κόκκαλα και αίμα" αναφέρει.

Σύμφωνα με το Σερίφη της Κομητείας της Σάντα Μπάρμπαρα το βίντεο ανήκει στο δράστη της επίθεσης, Έλιοτ Ρότζερ. Ο 22χρονος Ρότζερ φαίνεται να βιντεοσκόπησε το μήνυμα στο αυτοκίνητο του λίγο πριν κάνει την επίθεση. Κατόπιν το ανέβασε στο YouTube.

Το αυτοκίνητο που φαίνεται στο βίντεο φέρεται να είναι το ίδιο με το οποίο έγινε η επίθεση.

Το YouTube κατέβασε το βίντεο ως "υλικό που προάγει τη βία".

Ο Ρότζερς φαίνεται πως είχε ανεβάσει και κάποια άλλα βίντεο, το οποίο έδειχνε ένα νεαρό ζευγάρι σε μια παραλία. "Τους μισώ" έλεγε ο Ρότζερς σε κάποιο σημείο του βίντεο.

Η ζήλια, η απόρριψη και η μοναξιά φαίνεται πως ήταν αυτά που επηρέασαν το Ρότζερς και τον οδήγησαν στο αιματηρό έγκλημα.

"Είμαι 22 χρονών και είμαι παρθένος... δεν έχω τόσα πράγματα που έχουν τα παιδιά στην ηλικία μου, σεξ παρέα..." λέει στην κάμερα ο Ρότζερς. Ενώ φαίνεται ιδιαίτερα εχθρικός προς τις γυναίκες επειδή τον απορρίπτουν.

"Θα σφάξω κάθε ξανθιά τσ... που θα βρω εκεί μέσα... Θα δείτε επιτέλους ότι εγώ είναι ο πραγματικά ανώτερος, το A male" λέει σε άλλο σημείο του βίντεο.

Οι αρχές της Σάντα Μπάρμπαρα χαρακτήρισαν "σοβαρά ψυχικά διαταραγμένο" τον 22χρονο.

Μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη, μετά την επίθεση βρέθηκε ένα ημιαυτόματο όπλο ενώ μετά τα πυρά του αυτοκτόνησε πυροβολώντας τον εαυτό του στο κεφάλι.