Καταγγελία Ιταλίδας που παραθέριζε στους Λειψούς

Ιταλία τουρίστρια, που έκανε διακοπές στους Λειψούς, καταγγέλλει βίαιη μεταχείριση από αεροπορική εταιρεία και υπαλλήλους στο αεροδρόμιο της Κω, όσο εκείνη παραθέριζε στη χώρα μας, μαζί με την οικογένειά της.

Η Κατερίνα Ντονατίνι καταγγέλλει ότι αιτία για το περιστατικό αποτέλεσε μία βαλίτσα της, η οποία ζύγιζε 60 γραμμάρια παραπάνω από το προβλεπόμενο και η υπάλληλος της εταιρείας της είπε ότι θα πρέπει να πληρώσουν για υπέρβαρο 60 ευρώ.

“Ζητήσαμε να βάλουμε ένα βιβλίο από τη μία βαλίτσα στην άλλη, αλλά μας αρνήθηκε” εξηγεί η τουρίστρια και αναφέρει ότι η υπάλληλος της είπε: “Δεν υπάρχει πια χρόνος. Πληρώστε λοιπόν ή θα χάσετε την πτήση”.

Η Ιταλίδα συνέχισε να διαμαρτύρεται και τόνισε ότι η κόρη της έχει υψηλό πυρετό, αυτό όμως, όπως καταγγέλλει εκείνη, δεν απέτρεψε την υπάλληλο να της απαγορεύσει την επιβίβαση.

“Ο άντρας μου βλέποντας να σέρνουν εμένα με το μωρό αγκαλιά άρχισε να φωνάζει και ο αστυνομικός του έδειξε το όπλο. Μας έφεραν στο γραφείο της αστυνομίας όπου μας κράτησαν για περισσότερο από μία ώρα χωρίς να μπορούμε να πάρουμε τηλέφωνο στον πρόξενό μας. Ξαφνικά μας λένε ότι μπορούμε να φύγουμε. Στο μεταξύ έχω χάσει το πορτοφόλι μου και δεν έχουμε πια πιστωτική κάρτα. Υπ’ αυτές τις συνθήκες μας εγκατέλειψαν στη μέση του αεροδρομίου και ζητήσαμε να κάνουμε ένα τηλεφώνημα στο προξενείο αλλά μας αρνήθηκαν. Κανείς δεν εισάκουσε τις παρακλήσεις μας για βοήθεια, κανείς δεν μας προόσφερε ένα δείγμα υποστήριξης”, προσθέτει στην επιστολή που απέστειλε στην ιταλική εφημερίδα "La Repubblica".

Πηγή: enet.gr