“Ροζ” προβλήματα στη Ντάουνινγκ Στριτ

Αντιμέτωπος με ένα ροζ σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων είναι ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον. Η σύζυγος του , Σαμάνθα , τα είχε με τον δήμαρχο του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, με τον οποίο μάλιστα απέκτησε και την 9χρονη κόρη τους. ΄Έτσι υποστηρίζει η Daily Mail ενώ οι οργιαστικές φήμες για τον "κερατά" πρωθυπουργό και το νόθο παιδί του που κυκλοφορούν στα βρετανικά sites, κάνουν ακόμα και τους πιο δύσπιστους να αναρωτιούνται.

 Μάλιστα, λέγεται πως θα γίνει τεστ πατρότητας προκειμένου να διαπιστωθεί αν η μικρή Νάνσι Κάμερον έχει βιολογικό πατέρα το δήμαρχο του Λονδίνου ενώ η κυβέρνηση αναγκάσθηκε να προχωρήσει ακόμα και σε επίσημη ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία υπάρχει σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκονται "πρόσωπα κοντά σε ανώτατα κυβερνητικά αξιώματα" και το οποίο ερευνάται.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η βρετανική κυβέρνηση έχει στα  χέρια της μια ''ροζ κασέτα'' στην οποία βασικοί πρωταγωνιστές είναι η σύζυγος  του Βρετανού πρωθυπουργού και ο δήμαρχος του Λονδίνου. Επισήμως, βέβαια, οι πληροφορίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα  είναι ότι πρόκειται για δύο μεσήλικα άτομα που έχουν κυβερνητικό αξίωμα, ενώ ο  Ντέβιντ Κάμερον κάνει απανωτές συσκέψεις με  τους συνεργάτες του, προκειμένου να διαχειριστεί την αποκάλυψη.

"Κανείς μας δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ο πρωθυπουργός ωστόσο αντιλήφθηκε  αμέσως τη σοβαρότητα της υπόθεσης", σχολιάζουν στη βρετανική εφημερίδα στενοί  συνεργάτες του Κάμερον οι οποίοι σημειώνουν ότι το σκάνδαλο θα μπορούσε να έχει  σημαντικές πολιτικές συνέπειες για την κυβέρνηση.

Η νέα αποκάλυψη έρχεται ενώ ο Βρετανός πρωθυπουργός δέχεται έντονες επιθέσεις ακόμη και από το εσωτερικό του κόμματος του για το δημοψήφισμα σχετικά με την παραμονή της Μεγάλης Βρετανίας στην Ε.Ε., τη νομιμοποίηση των γκέι γάμων, τον απόηχο της ρατσιστικής επίθεσης μουσουλμάνων που οδήγησε στη σφαγή του 25χρονου στρατιώτη αλλά και την κατακραυγή προσωπικά για τον πρωθυπουργό και τη ρομαντική απόδραση με τη σύζυγό του σε τουριστικό προορισμό στην Ισπανία