Ελεύθεροι τρεις από τους συλληφθέντες για τη δολοφονία στο Λονδίνο

Τρεις άνδρες που συνελήφθησαν μετά την δολοφονία ενός Βρετανού στρατιώτη στο Λονδίνο για συνέργεια σε ανθρωποκτονία, αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατή η ανάκριση των δύο κύριων υπόπτων, οι οποίοι εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

Εννέα άνθρωποι έχουν συλληφθεί συνολικά στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία του στρατιώτη. Οι έξι έχουν αφεθεί ελεύθεροι, εκ των οποίων οι τέσσερις με εγγύηση, ένας παραμένει υπό κράτηση για συνέργεια σε ανθρωποκτονία και οι δύο κύριοι ύποπτοι, ο Μάικλ Αντεμπολάτζο και ο Μάικλ Αντεμπογουέιλ, που τραυματίστηκαν στον τόπο του εγκλήματος από τα πυρά της αστυνομίας, εξακολουθούν να νοσηλεύονται, σύμφωνα με την Σκότλαντ Γιαρντ.

Σημειώνεται ότι η έρευνα της βρετανικής αστυνομίας, για την οποία έχουν κινητοποιηθεί περίπου 500 άτομα, "επικεντρώνεται στην ασφάλεια του κοινού και στον εντοπισμό άλλων ατόμων που θα μπορούσαν να εμπλέκονται" στην δολοφονία, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στην Σκότλαντ Γιαρντ, Στιούαρτ Όσμπορν.