Δημοσιογράφος ομολόγησε σεξουαλική ασέλγεια σε 13 ανήλικες

Το ενδεχόμενο της φυλάκισης αντιμετωπίζει βετεράνος τηλεοπτικός -και ραδιοφωνικός- παραγωγός της Βρετανίας για ειδεχθή εγκλήματα.

Ο 83χρονος -πια- Τζέιμς Στιούαρτ Χολ απόλαυσε μεγάλη φήμη ως παρουσιαστής στα βρετανικά ΜΜΕ, όμως, όπως αποδείχθηκε, έκρυβε καλά τον αρρωστημένο εαυτό του.

Ο ίδιος ήταν που παραδέχτηκε τώρα ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε δεκατρείς ανήλικες κοπέλες, η μικρότερη εκ των οποίων ήταν μόλις εννέα ετών!

Οι επιθέσεις εστιάζονται μεταξύ των ετών 1967 και 1986. Ο Χολ κακοποίησε την εννιάχρονη στη δεκαετία του '80, βάζοντας τα χέρια του μέσα από τα ρούχα της.

Τη δεκαετία του '70, αντίστοιχα, έπιασε το στήθος ενός κοριτσιού, ηλικίας μεταξύ 16 και 17, ενώ φίλησε στο στόμα μια 13χρονη με στόχο να τη θέλξει, δήθεν για να την ευχαριστήσει για μια εξυπηρέτηση που του έκανε.

Ο Εισαγγελέας του Νόρθ Ουέστ στο Πρέστον, Ναζίρ Αφζάλ, δήλωσε ότι ο Στιούαρτ Χολ προσαγάγεται διότι "η συμπεριφορά του ήταν πολύ μακριά από τη νόμιμη και επίσης, καμία λογική και αθώα εξήγηση δεν μπορεί να δοθεί".

Ο Χολ ήταν πολύ δημοφιλής τις ίδιες δεκαετίες ('70 και '80) στις ραδιοφωνικές περιγραφές αγγλικών ποδοσφαιρικών αγώνων στο Radio 5.