Ανάγκασε την 14χρονη υιοθετημένη κόρη της να μείνει έγκυος

Μια απίστευτη ιστορία που έφτασε στην δικαιοσύνη φέρνουν στο φως τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τα οποία μια μητέρα υπέβαλλε σε υποχρεωτική κύηση την ανήλικη υιοθετημένη κόρης της! 

Η γυναίκα είχε υιοθετήσει τρία παιδιά από το εξωτερικό– δύο μωρά όσο ήταν παντρεμένη και ένα σαν διαζευγμένη μητέρα- καθώς η ίδια δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει για λόγους υγείας.  Όταν όμως η τέταρτη αίτηση της για υιοθεσία απορρίφθηκε, η γυναίκα στράφηκε για... βοήθεια στην μεγαλύτερη υιοθετημένη κόρη της. 

Η γυναίκα αποφάσισε ότι η 14χρονη -πριν δύο χρόνια- κόρη της, θα γεννούσε το παιδί που η ίδια δεν μπορούσε να αποκτήσει και έτσι άρχισε να την υποβάλλει με τη βία σε εξωσωματικές γονιμοποιήσεις με σπέρμα δοτών που παράγγελνε μέσω ίντερνετ και τις οποίες πραγματοποιούσε η ίδια η μάνα στην κόρη της, μέσα στο υπνοδωμάτιο της! 

Το κορίτσι ,μετά συνεχόμενες οδυνηρές προσπάθειες και μια αποβολή, τελικά έμεινε έγκυος και στα 16 της χρόνια γέννησε και έγινε και η ίδια μητέρα, στο παιδί που προοριζόταν για την μητέρα της. 

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε από τις μαίες του νοσοκομείου, οι οποίες ανησύχησαν από την συμπεριφορά της “τυχοδιώκτριας και αναίσθητης” γιαγιάς!  Η μητέρα προσπάθησε να εμποδίσει την κόρη της να θηλάσει το νεογέννητο, λέγοντας ότι "δεν θέλουμε τέτοιου είδους συναισθηματικό δέσιμο". Παρατηρώντας την απροθυμία του κοριτσιού  να παραδώσει το μωρό στη μητέρα της και την προσπάθεια της γυναίκας να κλέψει το μωρό , οι μαίες κάλεσαν την προστασία ανηλίκων και τις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας και έτσι αποκαλύφθηκε η απίστευτη αυτή η ιστορία. 

Η μητέρα παραδέχτηκε στο δικαστήριο την ενοχή της και καταδικάστηκε σε 5ετή κάθειρξη για κακοποίηση ανηλίκου ενώ η φροντίδα της 16χρονης και του μωρού της ανατέθηκε στο κράτος.