Αφέθηκε ελεύθερη η κόρη του “βασιλιά της κοκαΐνης”

Αφέθηκε ελεύθερη το βράδυ της Κυριακής η 10χρονη κόρη του Βούλγαρου "βασιλιά της κοκαΐνης", Έβελιν "Μπρέντο" Μπάνεφ, μετά την απαγωγή της από αγνώστους στις αρχές Μαρτίου. Η μικρή Λάρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, χωρίς όμως να φέρει εμφανή τραύματα.

Τη 10χρονη άφησαν οι απαγωγείς της κοντά σε αστυνομικό σταθμό, στο προάστιο Μπάξτον, στη νοτιοδυτική Σόφια. Σύμφωνα με τα βουλγαρικά ΜΜΕ, το κορίτσι είπε στους αστυνομικούς ό,τι θυμόταν από την περιπέτεια, που έζησε. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας, "Novinite", η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την επιστροφή της 10χρονης στο σπίτι της. Ωστόσο, έχει επιβεβαιώσει το γεγονός ότι το μικρό κορίτσι είναι σώο και ασφαλές.

Επίσης, δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί εάν η οικογένεια της Λάρα πλήρωσε λύτρα στους απαγωγείς της. Λίγες ημέρες μετά την απαγωγή της, τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης είχαν εκτιμήσει πως στόχος της ενέργειας αυτής ήταν να διασφαλιστεί η σιωπή του πατέρα της, ο οποίος κρατείται στο Μιλάνο της Ιταλίας, όπου και δικάζεται για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.