Ομάδα στο facebook ζητά να μετονομαστεί το Χίθροου σε… Θάτσερ!

Όσο αμφιλεγόμενη προσωπικότητα ήταν η Μάργκαρετ Θάτσερ, άλλο τόσο έντονη είναι και η διάσταση στις αντιδράσεις στην είδηση του θανάτου της. Κάποιοι τη λάτρεψαν, άλλοι τη μίσησαν, το βέβαιο πάντως είναι ότι, δεν άφησε αδιάφορη την κοινή γνώμη.

Κι ενώ σε διάφορα μέρη κάνουν πάρτυ για να γιορτάσουν το θάνατό της, κάπου αλλού πενθούν. Η κηδεία της θα τελεστεί με στρατιωτικές τιμές, πληθώρα πολιτικών απ' όλο τον κόσμο σπεύδει να πλέξει το εγκώμιο της βαρόνης, όμως στην εποχή των social media τα πράγματα γίνονται αλλιώς...

Πρόκειται για μία εκστρατεία μέσω facebook, οποία ζητά να μετονομαστεί το Διεθνές Αεροδρόμιο του Χίθροου σε Μάργκαρετ Θάτσερ!

"To αεροδρόμιο Χίθροου πρέπει από εδώ και στο εξής να είναι γνωστό στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε ολόκληρο τον κόσμο, ως "Αεροδρόμιο Μάργκαρετ Θάτσερ". Αυτό, σε συνδυασμό με άλλα μέτρα θα αποτελεί ταιριαστό και διαρκή φόρο τιμής στη Μάργκαρετ Θάτσερ. Αναμένεται η έγκριση της αίτησης από το γραφείο του Πρωθυπουργού", αναφέρεται στην αρχική σελίδα του εν λόγω διαδικτυακού group.