Βιβλίο του Πάπα μεταφράζεται για πρώτη φορά στα Αγγλικά

Ένα βιβλίο, συγγραφέας του οποίου είναι ο Πάπας Φραγκίσκος θα μεταφραστεί στην αγγλική γλώσσα για πρώτη φορά, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο εκδοτικός οίκος Image Books.

Το βιβλίο με τον τίτλο "On Heaven and Earth: Pope Francis on Faith, Family and the Church in the 21st Century," (Στον Παράδεισο και τη Γη: Ο Πάπας Φραγκίσκος για την Πίστη, την Οικογένεια και την Εκκλησία τον 21ο Αιώνα), γράφτηκε από τον τότε αρχιεπίσκοπο Αργεντινής στα ισπανικά το 2010 και θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και τον Καναδά στις 7 Μαΐου, ανακοίνωσε η Image Books.

Ο πρώην καρδινάλιος Χόρχε Μπεργκόλιο έγραψε το βιβλίο αυτό μαζί με το ραββίνο Αμπραάμ Σκόρκα, πρύτανη της Σχολής Ραββίνων της Λατινικής Αμερικής στο Μπουένος 'Αιρες. Πρόκειται για μια σειρά συζητήσεών τους και ανταλλαγή απόψεων για θέματα όπως ο Θεός, ο αθεϊσμός, η άμβλωση, το Ολοκαύτωμα, οι γάμοι ομοφυλοφίλων, ο φονταμενταλισμός και η παγκοσμιοποίηση.

Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει εκδώσει 11 βιβλία στα ισπανικά.

Η έκδοση στα ισπανικά του βιβλίου, ο τίτλος του οποίου είναι "Sobre el Cielo y la Terra," θα κυκλοφορήσει επίσης στις ΗΠΑ και τον Καναδά από τις εκδόσεις Vintage Espanol.