Κύπρος: Σε εξέλιξη διαδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή

Πάνω απο 3000 πολίτες είναι εδώ και ώρες συγκεντρωμένοι έξω απο την κυπριακή βουλή, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του Eurogroup και το κούρεμα των καταθέσεων. 

Οι διαδηλωτές πέταξαν στα πόδια των αστυνομικών κουρεμένες προβιές και φώναζαν συνθήματα κατά της Ευρωπαικής Ένωσης και της Τρόικας, όπως "Δημοψήφισμα. Ο λόγος στο λαό" και "Ξεφτίλες πρώην και νυν σας πέσανε οι μάσκες".

Αρκετοί διαδηλωτές κρατούσαν πανό με συνθήματα στην αγγλική και γερμανική γλώσσα καθώς στο σημείο βρισκόταν αρκετά ξένα μέσα ενημέρωσης. Διαδηλωτής με μάσκα των Anonymous κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας, περνώντας από την Γερμανική πρεσβεία, ανέβηκε στον ιστό και κατέβασε την γερμανική σημαία.

Ο αριθμός των πολιτών μεγαλώνει ώρα με την ώρα ενώ τα μηνύματα μέσω κινητών τηλεφώνων για την παρακίνηση των πολιτών έκαναν απο χθές την έντονη εμφάνισή τους, στους πολίτες.

Οι διαδηλωτές είναι κάτω απο τα έντονα βλέμματα της αστυνομίας η οποία έχει κλείσει την είσοδο του δρόμου που οδηγεί στην Βουλή ενώ σε όλους τους δρόμους που οδηγούν σε αυτήν είναι σταθμευμένα οχήματα των διαμαρτυρόμενων