Βγήκε από το νοσοκομείο η Βασίλισσα Ελισάβετ

Έπειτα από δύο μόλις ημέρες νοσηλείας,  η βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο Κινγκ Έντουαρντ όπου εισήχθη την Παρασκευή το βράδυ με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Η 86χρονη Ελισάβετ-αφού "λαχτάρησε" τους φάν της -  βγήκε ευδιάθετη και χαμογελαστή από το νοσοκομείο, ντυμένη στα κόκκινα και , χαιρετώντας το προσωπικό και το συγκεντρωμένο πλήθος., μπήκε στη λιμουζίνα της και αναχώρησε για το ¨σπίτι".

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε μόλις χθες το Μπάκιγχαμ, η βασίλισσα μπήκε για Πλολητικούς λόγους στο νοσοκομείο, καθώς είχε ενοχλήσεις στο στομάχι" .

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση των βρετανικών ανακτόρων" Η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο όλες οι επίσημες υποχρεώσεις της για την επόμενη εβδομάδα έχουν ακυρωθεί ή ματαιωθεί".

Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια που η Ελισάβετ μεταφέρεται στο νοσοκομείο, μετά την νοσηλεία της το 2003, όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο.

Εξαιτίας της προχθεσινής αδιαθεσίας της, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο έχει προκαλέσει φρενίτιδα στον βρετανικό Τύπο η βασίλισσα ακύρωσε την προγραμματισμένη της επίσκεψη στην Ιταλία.

Όπως αναφέρουν οι βρετανικές ιστοσελίδες, η Ελισάβετ είναι πιθανό να υποβλήθηκε σε θεραπεία για να καταπολεμηθεί η αφυδάτωση αλλά και σε εξετάσεις, ώστε να επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για γαστρεντερίτιδα από ίωση και όχι από κάποιο πρόβλημα που ίσως δεν έχει διαγνωστεί.