Η σέξι βουλευτίνα του Μπερλουσκόνι με την… ταινία ενηλίκων

 Την λένε Φιορέλα Τσεκάτσι Ρουμπίνο και είναι Ιταλίδα βουλευτής, με το κόμμα στου Σίλβιο Μπερλοσκόνι, Λαός της Ελευθερίας. Κάθε φορά που εμφανίζεται στο κοινοβούλιο, "αναστενάζουν" τα έδρανα, καθώς η Φιορέλα είναι η καλλονή της Ιταλικής Βουλής.

Πριν όμως η 47χρονη εκρηκτική κοκκινομάλλα ασχοληθεί με την πολιτική, ήταν ηθοποιός με μεγάλη της αδυναμία το θέατρο . Η Τσεκάτσι Ρουμπίνο ήταν τόσο σέξι που ο μάστερ των ερωτικών ταινιών στην Ιταλία Τίντο Μπρας την προσέγγισε για να γυρίσει ταινία.

Η Ρουμπίνο δέχθηκ,ε και το 1999 πρωταγωνίστησε στην ταινία μικρού μήκους του Μπρας S.C.T.M.V (Είμαι όπως εσύ με θέλεις). Ντυμένη με μια λευκή πουκαμίσα στο εσωτερικό ενός μπάνιου με κακό φωτισμό, η Τσεκάτσι Ρουμπίνο γλύφει γάλα από ένα πιάτο δεμένη με αλυσίδα στο λαιμό και πεσμένη στα τέσσερα. Μετά, βγάζει την πουκαμίσα και παραδίδεται σε ένα ντελίριο πάθους, ενώ στέκεται μπροστά στον καθρέφτη γυμνή και καταλήγει να αυτοϊκανοποιείται και να πέφτει εξαντλημένη στα βρεγμένα πλακάκια .

 

Την αποκάλυψη έκανε η ιστοσελίδα Il Fatto Quotidiano,παρά το ότι η Τσεκάτσι Ρουμπίνο αγωνίστηκε σκληρά για να σβήσει τα ίχνη της στον ερωτικό κινηματογράφο. Ίσως όμως, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να γνώριζε τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της και η Ρουμπίνο να πέρασε από ιδιωτική οντισιόν, πριν την επιλέξει για να στελεχώσει το κόμμα του ο Καβαλιέρε.