Δεν καταθέτει η Ρούμπι κατά Μπερλουσκόνι

Η περιβόητη Ρούμπι, που... έφερε το Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο εδώλιο του δικαστήριο για το διαβόητο σκάνδαλο Ρούμπι-γκέιτ, δεν θα καταθέσει -τουλάχιστον προς το παρόν- στη δίκη για τα πάρτυ του Καβαλιέρε.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του Μπερλουσκόνι ήρθαν σε συμβιβαστική συμφωνία με τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής. Όπως αναφέρουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το δικαστήριο του Μιλάνου πρόκειται να εντάξει στα πρακτικά τις πρότερες καταθέσεις της 19χρονης Μαροκινής υπηκόου στις αστυνομικές αρχές.

Η Ρούμπι Καρίμα αποχώρησε από το δικαστήριο με ταξί, χωρίς να κάνει δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου. Η ίδια η Ρούμπι πάντως φαίνεται να μην το πήρε και τόσο θετικά... “Είναι απογοητευμένη, ήθελε να της δοθεί ο λόγος”, είπε η δικηγόρος της, Πάολα Μποκάρντι.

Νωρίτερα οι δικαστές της ιταλικής συμπρωτεύουσας αποφάνθηκαν ότι η εκδίκαση της υπόθεσης Ρούμπι-Γκέιτ δεν πρόκειται να ανασταλεί ως τις εκλογές της 24ης Φεβρουαρίου, απορρίπτοντας το σχετικό αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης του μεγιστάνα του Τύπου και πρώην πρωθυπουργού.