Μυστηριώδης θάνατος στο Μπάκιγχαμ: Πέθανε βαφτιστήρι του Κάρολου

Η 45χρονη τοπική διασημότητα Tara Palmer-Tomkinson βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 45 ετών

Η Tara Palmer-Tomkinson, πρώην παίκτρια ριάλιτι, αρθρογράφος στην Sunday Times, γνωστή τηλεπερσόνα της Βρετανίας και βαφτισιμιά του Πρίγκιπα Καρόλου (!) πέθανε σήμερα, σε ηλικία 45 ετών. 

Η αστυνομία πήρε μία κλήση και έσπευσε στον διαμέρισμά της στο Bramham Gardens του Κένσιγκτον, όπου την εντόπισαν νεκρή. 

Ο θάνατος αντιμετωπίζεται ως «ανεξήγητος» από τις αρχές αν και η γυναίκα  το 2016 είχε υποβληθεί σε θεραπεία για ένα μη κακοήθη όγκο  στον εγκέφαλο. 

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα,  σε ανακοίνωση τους  δήλωσαν ότι είναι «βαθιά θλιμμένοι και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια». 

Η Palmer-Tomkinson έγινε διάσημη τη δεκαετία του 1990 ως ένα «σκληρό party-girl», σύμφωνα με το BBC και το όνομά της εμφανιζόταν συχνά  σε πολλές στήλες lifestyle.

Διαγνώστηκε με τον όγκο τον περασμένο Ιανουάριο, μετά την επιστροφή της  από ένα ταξίδι για σκι και οι επικριτές της την κατηγόρησαν για την εύθραυστη υγεία της, λέγοντας ότι φταίει η εξάρτησή της από την κοκαΐνη.