Νέα στοιχεία για το μικρό Μπεν: Τον πλάκωσε εκσκαφέας στην Κω

Τι αποκάλυψε η ίδια η μητέρα του

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη γνωστή πια υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Μπεν Νίνταμ στην Κω, το 1991. Όπως αποκάλυψε η ίδια του η μητέρα, Βρετανοί ερευνητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση την πληροφόρησαν πως είναι πιθανόν, ο Μπεν να πλακώθηκε από εκσκαφέα.

Οι ντετέκτιβ του τμήματος του Νότιου Γιορκσάιρ επιβεβαίωσαν ότι σκοπεύουν να επιστρέψουν στην Κω και να ερευνήσουν δύο τοποθεσίες μετά από νέες πληροφορίες.

Όπως είπε στην εφημερίδα The Daily Mirror η Κέρι Νίνταμ, η μητέρα του μικρού Μπεν, φίλος ενός οδηγού εκσκαφέα στην Κω είπε στην αστυνομία ότι ίσως ο οδηγός ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο του γιου της. «Αυτό που μου είπαν ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να μου είχαν πει. Πιστεύουν ότι ο Μπεν μου θα μπορούσε να είναι πεθαμένος και θαμμένος. Δεν ψάχνουν πια για άτομο που αγνοείται. Πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό; Το μητρικό μου ένστικτο μου έλεγε πάντα ότι ήταν ζωντανός. Και εάν έκανα λάθος όλα αυτά τα χρόνια;» είπε η Κέρι Νίνταμ. «Ξόδεψα όλα αυτά τα χρόνια ελπίζοντας απεγνωσμένα για ένα παραμυθένιο τέλος, να έρθει ο Μπεν από αυτή την πόρτα. Τώρα, η φρικτή πραγματικότητα είναι ότι θα μπορούσε να είναι πεθαμένος και θα μπορούσε να είναι πεθαμένος όλα αυτά τα χρόνια» σημείωσε η ίδια.