Απίστευτο: Νύφη διαμαρτυρήθηκε σε καλεσμένη για το μικρό δώρο των 125 ευρώ

Το ζευγάρι είπε πως η συνεισφορά της «δεν ταίριαζε με την θέρμη των ευχών της για τη μεγάλη τους ημέρα»

Μια νύφη προκάλεσε την οργή σε μια καλεσμένη της, όταν της έστειλε email διαμαρτυρόμενη πως η δωροεπιταγή αξίας 125 ευρώ που έστειλε για δώρο, δεν ήταν αρκετή.

Η ανώνυμη καλεσμένη δημοσίευσε το εν λόγω email στο φόρουμ Mumsnet ζητώντας συμβουλές όταν η νύφη –η οποία ήταν και συν'αδελφός της- της είπε πως η οικονομική δωρεά ύψους 125 ευρώ που έκανε το γάμο τους, άφησε και την ίδια αλλά και τον γαμπρό «έκπληκτους».

Το ζευγάρι είπε πως η συνεισφορά της «δεν ταίριαζε με την θέρμη των ευχών της για τη μεγάλη τους ημέρα».

Ακόμα, στο email έγραφαν:

"Από τη δική μας πλευρά, αν θέλεις να στείλεις κάτι περισσότερο, θα το δεχτούμε εγκάρδια"

Η καλεσμένη δήλωσε στο φόρουμ πως το ζευγάρι πιθανότατα της ζητούσε κάτι παραπάνω λόγω της πρόσφατης κληρονομιάς που εισέπραξε.

Ενώ δήλωσε, πως δεν προσβάλλεται εύκολα, αλλά εξεπλάγην από το email και μπήκε στο συγκεκριμένο φόρουμ για να ζητήσει συμβουλές για το πώς να χειριστεί την κατάσταση.

"Ποτέ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχει γίνει. Αλλά από την στιγμή που το έκαναν, θα πρέπει να απαντήσω ή να τους αγνοήσω;" έγραψε.

Ορισμένοι πρότειναν την ακύρωση της δωροεπιταγής, ενώ άλλοι τη συνέστησαν να ενημερώσει τους κοινούς φίλους ή να αγνοήσει τελείως το email.

Η ανώνυμη κοπέλα δέχτηκε πάνω από 1.000 απαντήσεις, και έγραψε ότι πραγματικά δεν περίμενε τόσο μεγάλη υποστήριξη.

Τέλος, αποκάλυψε πως απάντησε στο email με μία μόνο γραμμή:

«Υποθέτω πως επρόκειτο για κάποιο λάθος» προσθέτοντας πως δεν πρόκειται να συναντηθεί ξανά με το ζευγάρι, τώρα που έφυγε από την δουλειά.

Λίγες ημέρες αργότερα, επέστρεψε στο φόρουμ για να επιβεβαιώσει πως δεν έλαβε καμιά απάντηση από τη νύφη.