Μήνυμα των Anonymous στο Ισλαμικό Κράτος: “Θα αντεπιτεθούμε”

“Θα σας εντοπίσουμε. Και είμαστε περισσότεροι απ' ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Να φοβάστε”, προειδοποιούν

Μήνυμα εναντίον του Ισλαμικού Κράτους στέλνουν οι Anonymous, με βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, μετά τις δολοφονικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 31 ανθρώπους.

“Η ελευθερία μας δέχεται ξανά επίθεση. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί”, αναφέρουν στο μήνυμά τους οι Anonymous και συνεχίζουν: “Μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο, έχουμε δώσει καθημερινές μάχες με την τρομοκρατία. Και έχουμε φιμώσει χιλιάδες λογαριασμούς στο Twitter που σχετίζονταν άμεσα με το Ισλαμικό Κράτος. Τιμωρήσαμε σκληρά το Ισλαμικό Κράτος στο Darknet. Χακάραμε το ηλεκτρονικό τους portfolio και κλέψαμε χρήματα από τους τρομοκράτες. Πολιορκήσαμε τις προπαγανδιστικές ιστοσελίδες τους, τους δοκιμάσαμε με τις κυβερνοεπιθέσεις μας”.

“Ωστόσο, δεν θα σταματήσουμε όσο οι τρομοκράτες συνεχίσουν τις πράξεις τους ανά τον κόσμο”, διαμηνύουν οι Anonymous. “Θα αντεπιτεθούμε. Θα συνεχίσουμε να χακάρουμε τις ιστοσελίδες τους, να κλείνουμε τους λογαριασμούς τους στο Twitter και να κλέβουμε τα bitcoins τους. Υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της ελευθερίας και της ανοχής”.

Και στέλνουν το εξής μήνυμα στους τζιχαντιστές: “Θα σας εντοπίσουμε. Και είμαστε περισσότεροι απ' ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Να φοβάστε”.

Αναφέρουν ακόμα: “Όταν σκοτώνουν αθώους πολίτες στο Βέλγιο, χτυπούν τους πάντες στην Ευρώπη. Πρέπει να αντεπιτεθούμε. Όλοι πρέπει να συνεισφέρουν στις προσπάθειές μας”.