Save the date: Στις 5 Ιουλίου τα βαφτίσια της πριγκίπισσας Σάρλοτ

Επίσημη ανακοίνωση: Η πριγκίπισσα Σάρλοτ, η κόρη του Βρετανού πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ που γεννήθηκε τον Μάιο, θα βαφτιστεί τον ερχόμενο μήνα από τον Αρχιεπίσκοπο του Κάντερμπερι.

Η βάφτιση θα τελεστεί στις 5 Ιουλίου στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στο Σάντρινχαμ,στα κτήματα της βασίλισσας Ελισάβετ στην ανατολική Αγγλία, όπου ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έχουν εξοχική κατοικία.

Το μυστήριο θα τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Τζάστιν Ουέλμπι, ο οποίος είχε τελέσει τη βάφτιση και του μεγαλύτερου αδελφού της Σάρλοτ, του πρίγκιπα Γεωργίου, που τον ερχόμενο μήνα θα κλείσει τα δύο του χρόνια.

Το νεότερο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας - το πλήρες όνομα της οποίας είναι Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα (προς τιμήν της γιαγιάς Νταϊάνα και της προγιαγιάς της βασίλισσας Ελισάβετ) - δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από τις 2 Μαΐου που βγήκε από το μαιευτήριο όπου γεννήθηκε και οι Βρετανοί περιμένουν πως και πως τη μεγάλη μέρα.

Όσο για το ποιοι θα είναι οι νονοί, επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. Φυσικά, ακόμα και για αυτό, τα στοιχήματα έχουν ήδη ξεκινήσει και επικρατέστεροι φαίνεται πως είναι οι θείοι της μικρής, πρίγκιπας Χάρυ και η Πίππα Μίντλετον. Επίσης ψηλά στα στοιχήματα είναι και οι ξαδέρφες του πρίγκηπα Ουίλιαμ,πριγκίπισσα Βεατρίκη και την πριγκίπισσα Ευγενία.