Ερωτική απογοήτευση η… πιθανή αιτία της ομηρείας στο Παρίσι

Η ερωτική απογοήτευση σε συνδυασμό με τον εκνευρισμό λόγω πολύωρης αναμονής φαίνεται πως ήταν ο... κακός συνδυασμός που σύμφωνα με φήμες που μεταδόθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώθησαν το δράστη της ομηρείας σε ταχυδρομείο του Παρισιού.

Η κατάσταση στη γαλλική πρωτεύουσα είναι οριακή λόγω των επιθέσεων της περασμένης εβδομάδας και έτσι όταν υπήρξαν πληροφορίες ότι ένας ένοπλος "που μιλά ακατάληπτα" έχει πιάσει ομήρους σε ένα ταχυδρομείο στο βορειοδυτικό Παρίσι, πάνοπλοι αστυνομικοί περικύκλωσαν το κτίριο.

Όμως αργότερα μεταδόθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο πως ο άνδρας, αν και οπλισμένος, δεν έχει καμία σχέση με τρομοκράτες.

Χρήστες των social media, που επικαλούνται "μαρτυρίες όσων βρέθηκαν στο ταχυδρομείο την ώρα του περιστατικού" μετέδωσαν ότι ο άνδρας υπέστη ερωτική απογοήτευση και όταν αναγκάστηκε να περιμένει και για πολλές ώρες για να διεκπεραιωθεί κάποια υπόθεση του στο ταχυδρομείο, ξέσπασε.

Οι πληροφορίες που μεταδίδονται με βεβαιότητα πάντως είναι ότι όλοι οι όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι, κανείς δεν τραυματίστηκε και ο δράστης συνελήφθη.