Χόκινγκ: Θέλω να παίξω τον κακό στον Τζέημς Μποντ!

Αν και είναι ήδη σταρ της επιστήμης αλλά και του... θεάματος - έχει εμφανιστεί στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «The Simpsons», στην εκπομπή «Last Week Tonight with John Oliver» και η ταινία «The theory of everything» με θέμα τη ζωή του θα κάνει πρεμιέρα το 2015 - ο διάσημος αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ θέλει να παίξει ο ίδιος στην μεγάλη οθόνη.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικού Wired για το τεύχος Ιανουαρίου, ο καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι επιστήμονας, αποδεικνύει ότι δεν έχει χάσει το χιούμορ του.

Σύμφωνα με προδημοσίευση της Telegraph - ο Χόκινγκ αποκαλύπτει τα δικά του τα κινηματογραφικά όνειρα: «Ονειρεύομαι να παίξω τον κακό σε ταινία του Τζέιμς Μποντ. Νομίζω ότι η αναπηρική καρέκλα και η συνθεσάιζερ ομιλία μου θα ταίριαζαν γάντι στο ρόλο.Αν και Βρετανός, το συνθεσάιζερ μου έχει δώσει αμερικανική προφορά - δεν το αλλάζω όμως, γιατί αυτή η φωνή έγινε το σήμα-κατατεθέν μου».

Εκτός των άλλων, ο Χόκινγκ έχει ακόμα υποδυθεί τον εαυτό του στο Star Trek, έχει εμφανιστεί στη σειρά των Monty Python, κι έχει δανείσει τη φωνή του σε κομμάτια των Pink Floyd.