Ντύθηκε Spiderman για χάρη του 5χρονου γιου του που πεθαίνει

Δε συναντάς έναν σούπερ ήρωα κάθε μέρα, πόσω μάλλον αν είσαι πέντε ετών και έχεις διαγνωστεί με κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο.

Ο πατέρας του άτυχου πεντάχρονου αγοριού, στο οποίο οι γιατροί έχουν δώσει μόλις έναν χρόνο ζωής ακόμη, μάζεψε όση δύναμη του είχε περισσέψει, χαλυβδώθηκε ψυχικά και κατόπιν, ντύθηκε Spiderman για χάρη του γιου του, Τζέιντεν Ουίλσον, ο οποίος θεωρεί τον "άνθρωπο-αράχνη" τον αγαπημένο ήρωά του.

Ο πατέρας Μάικ Ουίλσον είχε κατά νου ότι ίσως τα φετινά να είναι τα τελευταία γενέθλια του γιου του. Η βιοψία του όγκου του μικρού Τζέιντεν στον εγκέφαλο έδειξε κακοήθεια τετάρτου βαθμού και η αφαίρεση όγκου καθίσταται ανέφικτη. Η διάγνωση έγινε τον Σεπτέμβριο του 2013, όταν οι γιατροί είχαν δώσει δύο χρόνια ζωής στο συμπαθέστατο αγοράκι.

Ο Τζέιντεν χτύπησε το κεφάλι του τον Αύγουστο του 2013 σε ένα ατύχημα καθώς έπαιζε και τότε αποκαλύφθηκε ο όγκος στο κεφάλι του, για τον οποίο πριν δεν είχ εμφανιστεί κανένα σύμπτωμα.

Ήθελε, λοιπόν, να είναι μοναδικά και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η εμφάνισή του ως Spiderman ήταν προσεγμένη.

"Ήθελα να του κάνω τέλεια έκπληξη, που βρήκα δύο ενδυματολόγους από τις ΗΠΑ, οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόκληση", λέει ο πατέρας, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Independent.

Κατόπιν, ο Μάικ ανέβασε το βίντεο στο YouTube και προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση.

Ο Τζέιντεν αρχικά εξεπλάγη, μην πιστεύοντας την τύχη του και στη συνέχεια, πέταξε από τη χαρά του!

"Ελπίζω να του δώσω θετική ενέργεια μ' αυτή μου την κίνηση και να τον βοηθήσω να το παλέψει αυτό", λέει ο πατέρας.

Για τη συγκινητική ιστορία, στο Twitter κυκλοφορεί το hashtag #HopeforJayden.