Σε επιτυχημένη επέμβαση υποβλήθηκε η Αθηνά Ωνάση

Σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια προπόνησης σε ιππικό όμιλο είχε η Αθηνά Ωνάση, η οποία εν συνεχεία υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Η τελευταία απόγονος της δυναστείας του Αριστοτέλη Ωνάση, έπεσε από το άλογό της, τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο. Από την απότομη πτώση, η 27χρονη υπέστη κατάγματα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο έλειψε να πάθει σοβαρή ζημιά η σπονδυλική της στήλη.

Το συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ιππικής προπόνησης στο σπίτι της στην Ολλανδία, την ώρα που το άλογό της, επιχειρούσε να περάσει ένα εμπόδιο.

Οδηγήθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί κατάγματα- Τα Ολλανδικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν χτύπημα στην πλάτη ή τον αυχένα. Η κληρονόμος Ωνάση υπεβλήθη σε επέμβαση.

Ο Βραζιλιάνος σύζυγός της Αθήνας, Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο, ανέφερε σε ανακοίνωσή του:

"Αγαπητοί φίλοι, η Αθηνά είχε ένα σοβαρό ατύχημα χθες, 13 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια προπόνησης στο σπίτι, όταν το άλογό της, σε ένα άλμα την έριξε κάτω. Η Αθηνά έχει υποστεί κατάγματα, ευχαριστούμε το Θεό που η σπονδυλική της στήλη παρέμεινε άθικτη, απλώς χρειάζεται ξεκούραση και να δέσει το κόκαλό της. Η επόμενη εμφάνισή της θα είναι στο Παλμ Μπιτς τον Ιανουάριο του 2013".

Άλλωστε, οι θεράποντες γιατροί δήλωσαν ότι η Αθηνά "θα βγει νικήτρια από αυτήν τη μάχη" και ελπίζουν ο σχεδιασμός της Αθηνάς Ωνάση και του συζύγου της, να ιππεύσει δηλαδή ξανά η 27χρονη σε οκτώ εβδομάδες από σήμερα, θα ευοδωθεί.