Παντρεύεται ο Ολάντ τη Ζουλί Γκαγιέ;

Οργιάζει η φημολογία ότι ο Φρανσουά Ολάντ θα συνδυάσει την 60ή επέτειο των γενεθλίων του με έναν γάμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλος Πρόεδρος αναμένεται να νυμφευθεί την Ζουλί Γκαγιέ στις 12 Αυγούστου 2014, ανήμερα δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων του.

"Τους τελευταίους μήνες ακούμε ότι πρόκειται να επισημοποιήσει τη σχέση του με την Ζουλί Γκαγιέ", δήλωσε ένας αξιωματούχος της γαλλικής Προεδρίας στην εφημερίδα Le Parisien.

"Πρέπει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να δείξει ότι δεν πρόκειται για μία περιπέτεια", συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Πράγματι, εκφράζεται ο φόβος ότι οι φήμες για τη σχέση του με την Γαλλίδα ηθοποιό μπορεί να επισκιάσουν την προεκλογική καμπάνια για τις προεδρικές εκλογές του 2017.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Telegraph, "στο βιβλίο του Ιβ Αζερουάλ "Passions of State", αναφέρεται ότι η ελκυστική ηθοποιός έχει κουραστεί να είναι η "ερωμένη" που πρέπει να κρύβεται από όλους".

"Παράλληλα, στα μάτια του κόσμου δείχνει ότι εκείνη έχει κάνει λάθος. Τον πίεζε τις τελευταίες εβδομάδες και τον κατάφερε να πει το “ναι”, αναφέρει το βιβλίο.

Οι αποκαλύψεις για τη σχέση του προέδρου με την 43χρονη προ μηνών έγιναν πρωτοσέλιδο απασχολώντας τη Γαλλία για μεγάλο χρονικό διάστημα, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Ολάντ επισκεπτόταν συχνά το σπίτι της ηθοποιού.

Έκτοτε, οι δημοσιογράφοι των σκανδαλοθηρικών περιοδικών παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον τις ερωτικές ατασθαλίες του Ολάντ, αλλά και την... αποτοξίνωση της Βαλερί Τριερβελέρ από τον ερωτικό εθισμό της για τον 59χρονο πρόεδρο.

Άλλωστε, η επί 9 χρόνια αγαπημένη του είχε αντιδράσει εξαιρετικά άσχημα όταν έμαθε ότι ο σύντροφός της την απατούσε με την Γκαγιέ, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί με συμπτώματα νευρικού κλονισμού.

Από τη στιγμή που πήρε εξιτήριο η Γαλλίδα δημοσιογράφος, ο Ολάντ αποφάσισε να περάσει ένα χρονικό διάστημα χωρίς την νέα αγαπημένη του μέχρι να κοπάσει η καταιγίδα, ωστόσο το ζευγάρι ξεκίνησε πάλι να έχει επαφή.

Αν, λοιπόν, οι φήμες ευσταθούν αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος του Γάλλου Προέδρου, καθώς ούτε με την Τριερβελέρ, αλλά ούτε με την Σεγκολέν Ρουαγιάλ με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, έχει παντρευτεί!

Όλα αυτά ενώ δεν έχουν ακόμη κοπάσει οι φήμες για πιθανή σχέση του Ολάντ με την 42χρονη αθλητική δημοσιογράφο Ναταλί Ιανέτα, η οποία, μάλιστα είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά με τον επίσης αθλητικό δημοσιογράφο Ζαν Σαρλ Σαμπατιέ.

Η Ιανέτα έχει αναλάβει την οργάνωση του Euro 2016.