Συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία του Σουμάχερ

Ιδιαίτερα συγκρατημένη εμφανίστηκε η ατζέντης του άσου της Φόρμουλα 1 Μικαέλ Σουμάχερ, ωστόσο αισιόδοξη.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, η εκπρόσωπος του πιλότου της F1 δήλωσε σήμερα Τετάρτη ότι "υπάρχουν μικρά ενθαρρυντικά σημάδια" στην κατάσταση του. Πρόσθεσε πάντως ότι "η οικογένεια του γνωρίζει ότι χρειάζεται να έχει ακόμη υπομονή". 

"Παραμένουμε πεπεισμένοι ότι ο Μίκαελ θα τα καταφέρει και θα ξυπνήσει. Υπάρχουν ορισμένες φορές μικρά, ενθαρρυντικά σημάδια αλλά ξέρουμε ότι είναι η ώρα που χρειάζεται να έχουμε υπομονή" αναφέρει σε ανακοίνωση της η Sabine Kehm. 

"Υπέφερε πολύ σοβαρά τραύματα. Και είναι δύσκολο για όλους μας να κατανοήσουμε πώς ο Μίκαελ, που έχει ξεπεράσει τόσο επικίνδυνες καταστάσεις στο παρελθόν, χτύπησε τόσο άσχημα σε μια σχετικά συνηθισμένη κατάσταση". 

Απέφυγε πάντως να δώσει άλλες λεπτομέρειες για την κατάσταση του.

"Ήταν σαφές από την αρχή ότι θα είναι μια μακρά και δύσκολη μάχη για το Μίκαελ. Τον στηρίζουμε σε αυτή τη μάχη από κοινού με τους γιατρούς, στους οποίους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Το πόσο θα κρατήσει αυτή η διαδικασία δεν είναι το μείζον θέμα για μας" καταλήγει η ανακοίνωση. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος Σουμάχερ βρίσκεται σε κώμα από τις 29 Δεκεμβρίου και το σοβαρό ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι σε θέρετρο στις Άλπεις.