Η Βανέσα Μέι ως σκιέρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Η Βανέσα Μέι είναι διάσημη για τις μουσικές της επιδόσεις. Τώρα όμως φαίνεται ότι θα ακολουθήσει ανάλογη πορεία και στο σκι.

Κι αυτό γιατί η παγκοσμίου φήμης βιολονίστρια είναι δεινή σκιέρ από τα παιδικά της χρόνια. Σημειώνουμε ότι κατά την παιδική της ηλικία αγωνιζόταν με το όνομα Βανέσα Βάλακορν, χρησιμοποιώντας το όνομα του πατέρα της.

Είχε κατέβει μάλιστα τέσσερις φορές σε αγώνες στη Σλοβενία, σε μια προσπάθεια να φτάσει τα διεθνή στάνταρ.

"Είμαι Βρετανή , αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κανένας τρόπος, με τον οποίο θα μπορούσα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου, με δεδομένο ότι ο πατέρας μου είναι Ταϋλανδός και με δέχτηκαν εκεί για να τους εκπροσωπήσω στους προσεχείς Ολυμπιακούς”, παραδέχτηκε η Μέι.

Ο μάνατζέρ της, Ζιλ Χόλαντ, μιλώντας εξ ονόματός της δήλωσε στο BBC : “Φαίνεται ότι θα το κάνει”.

"Η Βανέσα έχει ανεπίσημα τα προσόντα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες”, πρόσθεσε ο Μάρκο Ρούντολφ, Σλοβένος δάσκαλος του σκι με διασυνδέσεις στην επιτροπή που διοργανώνει τους αγώνες”.

Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες των Ολυμπιακών Αγώνων, χώρες των οποίων οι σκιέρ δεν κατατάσσονται κορυφή με τους 500 του κόσμου μπορούν να στείλουν έναν άνδρα και μία γυναίκα στους Αγώνες - για να αγωνιστεί στο σλάλομ και γιγαντιαίο σλάλομ - εάν οι εν λόγω αθλητές πληρούν ένα δεύτερο σύνολο κριτηρίων.

Η Ταϊλάνδη δεν έχει σκιέρ, ο οποίος να κατατάσσεται στην κορυφή με τους 500 του κόσμου. Έτσι η Μέι έπρεπε έπρεπε να συγκεντρώσει ένα μέσο όρο 140 πόντων σε όχι λιγότερους από πέντε επίσημους αγώνες.