Ο Ολάντ επισκέφτηκε την Τριερβελέρ στο νοσοκομείο

Για πρώτη φορά μετά τον σάλο που προκλήθηκε στη Γαλλία με τη δημοσιοποίηση της παράνομης σχέσης του προέδρου με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, ο Φρανσουά Ολάντ επισκέφτηκε  στο νοσοκομείο την μέχρι σήμερα επίσημη σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία νοσηλεύεται με νευρικό κλονισμό.

Τα Ηλύσια Πεδία επιβεβαίωσαν την επίσκεψη Ολάντ χθες το βράδυ στην κλινική που νοσηλεύεται η Τριερβελέρ, χωρίς ωστόσο να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της Τριερβελέρ, ενώ στη διάρκεια στη συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη ο Ολάντ, όταν ρωτήθηκε για την υγεία της συντρόφου του, απάντησε ξερά ότι "ξεκουράζεται".

Το περιβάλλον της συντρόφου του Γάλλου προέδρου κάνει λόγο για υπερκόπωση και όχι νευρικό κλονισμό ενώ η ίδια η δημοσιογράφος είχε δηλώσει χθες ότι ο Ολάντ δεν την είχε επισκεφτεί επειδή δεν του το επέτρεπαν οι γιατροί αλλά της είχε ήδη στείλει σοκολατάκια και λουλούδια.

Εν τω μεταξύ, το περιοδικό Closer δημοσίευσε σήμερα νέες φωτογραφίες και λεπτομέρειες για την σχέση Ολαντ-Γκαγιέ, αν και εχθές η 41χρονη ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον του περιοδικού, διεκδικώντας αποζημίωση 50. 000 ευρώ και 4.000 ευρώ για νομικά έξοδα.