Τον έσωσε από την αυτοκτονία και τώρα ψάχνει το σωτήρα του

Πριν από έξι χρόνια, ο Johnny Benjamin βρισκόταν στην άκρη της γέφυρας Waterloo στο Λονδίνο και ήταν έτοιμος να δώσει τέλος στη ζωή του - υπέφερε από σχιζοσυναισθηματική διαταραχή. Ο Johnny τελικά σώθηκε από την αναπάντεχη έλευση ενός ξένου περαστικού, ο οποίος του έπιασε την κουβέντα, τον κέρασε καφέ και τον απέτρεψε να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Τώρα, ο Benjamin αποφάσισε να αναζητήσει τον άγνωστο άνδρα και να τον ευχαριστήσει, που με λίγες κουβέντες του έσωσε τη ζωή. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχει ιδέα περί ποίου πρόκειται, γι’ αυτό και ξεκίνησε μια διαδικτυακή εκστρατεία αναζήτησης εκείνου του άγνωστου ευεργέτη του, μέσω του site http://www.rethink.org/findmike.

"Εκείνη τη στιγμή, ήταν ο μόνος που μου έδωσε ελπίδα και η συνάντησή μας ήταν καθοριστική για τη μετέπειτα ανάρρωσή μου", δηλώνει ο Benjamin. Το μόνο γνωστό για το μυστηριώδη άνδρα είναι η ηλικία του (γύρω στα 25) και πως εκείνο το πρωί πήγαινε στη δουλειά του. Ο Benjamin αναζητά επίμονα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το προσωπικό του ντοκιμαντέρ σχετικά με την ασθένειά του.