Ξέσπασε η σύζυγος του Σουμάχερ: Αφήστε μας ήσυχους

"Είναι σημαντικό για μένα να αφεθούν ήσυχοι οι γιατροί και το νοσοκομείο για να μπορέσουν να εργασθούν με ηρεμία. . . Σάς παρακαλώ, αφήστε ήσυχη και την οικογένειά μας" λέει η σύζυγος του Σουμάχερ, Κορίνα, απευθύνοντας έκκληση προς τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν τις δύσκολες στιγμές που περνά ο άνδρας της αλλά και όλη η οικογένεια.

"Σας παρακαλώ, έχετε εμπιστοσύνη στα ιατρικά ανακοινωθέντα και αποχωρήστε από το νοσοκομείο. Σάς παρακαλώ υποστηρίξτε μας στον κοινό μας αγώνα για τον Μίκαελ", γράφει.

Ο άσος της Φόρμουλα 1 νοσηλεύεται από τις 29 Δεκεμβρίου σε εξαιρετικά χρήσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι.

Από πηγή της έρευνας για το ατύχημα έγινε γνωστό ότι η κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο κράνος του Σουμάχερ λειτουργούσε τη στιγμή του ατυχήματος και οι εικόνες που έχουν ληφθεί είναι αξιοποιήσιμες.

"Πρόκειται για ένα σημαντικό ντοκουμέντο", δήλωσε η πηγή. Η κάμερα , η ύπαρξη της οποίας αποκαλύφθηκε την Παρασκευή, πέντε ημέρες μετά το ατύχημα, παραδόθηκε από την οικογένεια του Σουμάχερ στις αρχές.

Η εισαγγελία και η γαλλική χωροφυλακή που διενεργούν την έρευνα για το συμβάν ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν συνέντευξη Τύπου αύριο στο δικαστικό μέγαρο του Αμπερτβίλ, κοντά στο Μεριμπέλ όπου συνέβη το ατύχημα, για να δώσουν πληροφορίες σχετικές με την εξέλιξη της έρευνας.