Θύμα υποκλοπών και η Κέιτ Μίντλετον – Στο φως τα sms του Ουίλιαμ

Το 2006 είχε προκληθεί σάλος στη Βρετανία, όταν αποκαλύφθηκε πως ο μιντιακός οργανισμός του Ρούπερτ Μέρντοχ, News International, εμπλεκόταν σε σκάνδαλο υποκλοπών των τηλεφωνικών επικοινωνιών μελών του Μπάκιγχαμ.

Ανάμεσά τους οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, τα τηλέφωνα των οποίων παρακολουθούνταν από τη “News of the World”, από τις μεγαλύτερες εφημερίδες σε κυκλοφορία στη Βρετανία, που έπαυσε τη λειτουργία της το 2011.

Τώρα, κι ενώ η δίκη για τις υποκλοπές συνεχίζεται, αποκαλύφθηκε πως παρακολουθούταν και το κινητό της Κέιτ Μίντλετον.

Μάλιστα, ήρθαν στο φως ορισμένα από τα μηνύματα, που της είχε στείλει ο Ουίλιαμ, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στο Σάντχερστ, όταν εκείνη ήταν ακόμη σύντροφός του.

Όπως αναφέρει το BBC, σε ένα από αυτά ο 31χρονος γράφει στη μελλοντική σύζυγό του: "Παραλίγο να με πυροβολήσουν", ενώ σε ένα άλλο την προσκαλεί να κυνηγήσουν μαζί αλεπούδες.

Επίσης, αποκαλύφθηκε και ένα μήνυμα που δέχθηκε ο Χάρι από άνδρα αγνώστου στοιχείων, ο οποίος παρίστανε την Σέλι Ντέιβι, την τότε σύντροφό του, που έγραφε:

"Είσαι ο πιο όμορφος κοκκινομάλλης που έχω δει ποτέ!".

Να υπενθυμίσουμε πως το σκάνδαλο έγινε γνωστό, όταν ο Ουίλιαμ διαπίστωσε ότι λεπτομέρειες από συνομιλία του για χτύπημα στο γόνατό του περιγράφονταν λεπτομερώς σε δημοσίευμα της εφημερίδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός των μελών της βασιλικής οικογένειας, θύματα υποκλοπών είχαν πέσει το σούπερ μόντελ Ελ ΜακΦέρσον, ο εκδότης Μαξ Κλίφορντ και παραγόντες του βρετανικού ποδοσφαίρου.