Γραφείο συνοδών ακολουθεί στο Twitter o Βρετανός πρωθυπουργός

Η ιστοσελίδα Carltons of London's ισχυρίζεται ότι προσφέρει τις "καλύτερες συνοδούς στο Λονδίνο, για επιφανείς κυρίους".

Αυτό φαίνεται ότι τράβηξε για κάποιο λόγο το ενδιαφέρον του Βρετανού πρωθυπουργού, καθώς αποκαλύφθηκε ότι ακολουθεί τον λογαριασμό του γραφείου συνοδών στο twitter.

Όπως αποκάλυψε το BBC, xρησιμοποιώντας τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, @Number10gov, o Ντέηβιντ Κάμερον εμφανίζεται να ακολουθεί το  πρακτορείο συνοδών υψηλού προφίλ, που προσφέρει πανάκριβες συνοδούς πολυτελείας.

Φυσικά, τον λογαριασμό του πρωθυπουργού διαχειρίζεται μια πολυμελής ομάδα, ωστόσο, η Ντάουνινγκ Στρητ δεν έχει σχολιάσει το θέμα και δεν έχει δώσει κάποια εξήγηση για τις... ροζ προτιμήσεις του Κάμερον στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για το τελευταίο ταπεινωτικό συμβάν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πρωταγωνιστή τον Κάμερον, τις τελευταίες εβδομάδες.

Τον περασμένο μήνα, ένα επιθετικό tweet για τον υπουργό Εξωτερικών Ουίλιαμ Χαγκ, αμέσως χαρακτηρίστηκε από τον λογαριασμό του πρωθυπουργού ως "favourited".

Το φαινόμενο αποδόθηκε σε λάθος ενός από τους βοηθούς του Κάμερον, υπεύθυνο για την παροχή βοήθειας για τη λειτουργία του λογαριασμού.