Ανέβασαν τη σπαρακτική φωτογραφία των ετοιμοθάνατων γονιών τους

Η κοινότητα άνοιξε την αγκαλιά της και βοήθησε τα 3 παιδιά

Η εικόνα «μιλάει» εκκωφαντικά από μόνη της. Ένα ζευγάρι φωτογραφίζεται ενώ βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου, λίγες ημέρες πριν τελικά φύγουν από τη ζωή... Το συγκλονιστικό κλικ αποφάσισαν να κάνουν τα τρία τους παιδιά, Luke, 21, Hannah, 18 και Oliver, 13 ετών.

Τα παιδιά από τη Βρετανία, μοιράστηκαν αυτή τη γλυκόπικρη εικόνα με τους γονείς τους- ο Mike Bennet 57 ετών κρατάει το χέρι της συζύγου του Julie, 50 ετών, στο ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο Merseyside, στη βορειοδυτικά της Αγγλίας. Τραβήχτηκε λίγο πριν ο άντρας φύγει από τη ζωή, τη Δευτέρα, από όγκο στον εγκέφαλο ενώ λίγες ημέρες μετά, έσβησε και η γυναίκα. 

Η οικογενειακή φίλη, Sue Wright κατάφερε με τη μέθοδο του crowdfunding να συγκεντρώσει το ποσό των 175.000 λιρών, ποσό που θα δοθεί στους κηδεμόνες των παιδιών, σύμφωνα με το BBC. «Είπα στην Julie ότι η κοινότητα θα βοηθήσει τα παιδιά και άνοιξε τα μάτια της και χαμογέλασε», ανέφερε. 

Η Julie εργαζόταν ως δασκάλα όταν διαγνώσθηκε τον περασμένο Μάιο με καρκίνο στο νεφρό και στο ήπαρ ενώ πολύ γρήγορα εξαπλώθηκε και σε άλλα όργανα. Ο σύζυγός της, διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο από το 2013.