Έσβησε η 4χρονη που είχε συγκλονίσει με τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο

"Τώρα η πριγκίπισσα μου έγινε άγγελος και πήγε ψηλά"

Η φωτογραφία που ανέβασε πριν μερικές εβδομάδες ο πατέρας της, είχε συγκλονίσει τη παγκόσμια κοινή γνώμη. Ο συντετριμμένος άντρας ανέβασε στα social media μια σπαρακτική φωτογραφία της τετράχρονης κόρης του που έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Την εικόνα την ανέβασε μόλις οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως η κορούλα της έχει μόλις τέσσερις εβδομάδες ζωή... Η μικρή Jessica Whelan, από το Oswaldtwistle, του Lancashire της Βρετανίας, άφησε την τελευταία της πνοή από νευρωβλάστωμα με το οποίο πάλευε άνισα τους τεταυταίους 12 μήνες.

"Αισθάνομαι απέραντη λύπη, αλλά και ανακούφιση ενημερώνοντάς σας πως η Τζέσικα τελικά βρήκε την γαλήνη σήμερα στις 7 το πρωί. Δεν υποφέρει πια, δεν πονάει πια. Τώρα η πριγκίπισσα μου έγινε άγγελος και πήγε ψηλά. Τώρα θα κοιτάζει από εκεί τον μικρό αδελφό της και εμάς, μέχρι να συναντηθούμε και πάλι. Χθες το βράδυ με άφησε να την αγκαλιάσω, να την κρατήσω στα χέρια μου και να της πω ότι την αγαπώ", έγραψε στη σελίδα του στο Fcebook ο πατέρας της, Andy Whelan. 

Ο Whelan, είχε μοιραστεί την ασπρόμαυρη φωτογραφία της Jessica στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, την οποία έχει "αφιερώσει" στην αρρώστια της μικρής, και δέχτηκε πάνω από 7.6000 αντιδράσεις από χρήστες. 

Ο πατέρας κάτω από τη φωτογραφία της Jessica, είχε γράψει: "αυτή είναι η πιο δύσκολη φωτογραφία που έχω τραβήξει ποτέ. Πριν μερικές ημέρες της έδωσαν μόλις λίγες εβδομάδες ζωής. Αυτή είναι η στιγμή που εμείς ως γονείς, δε μπορούσαμε να της προσφέρουμε παρηγοριά- η Jessica μας έδιωχνε μακριά καθώς ένοιωθε φρικτούς πόνους...".

'Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του καρκίνου", είχε γράψει ο Andy.