Βρετανία: Νεαρή δείχνει πώς πραγματικά είναι η μηνιγγίτιδα

Προσοχή σκληρές εικόνες

Αυτές οι σοκαριστικές φωτογραφίες, δείχνουν τη "μανία" της μηνιγγίτιδας που ρήμαξε το σώμα της εικονιζόμενης, που πάλεψε για τη ζωή της. Η 18χρονη Charlene Colechin, κινδυνεύει να χάσει τα δάχτυλα των ποδιών της, ακόμα και τα ίδια της τα πόδια, όταν προσβλήθηκε από την επικίνδυνη αυτή λοίμωξη πριν από περίπου ένα μήνα. 

Η ίδια περιγράφει πώς το σώμα της γέμισε με εξανθήματα που κατέκλυσαν όλο της το σώμα μέσα σε μόλις μια ώρα. Η 18χρονη που εργάζεται ως κομμώτρια στο Derbyshire της Βρετανίας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όταν άρχισε να παθαίνει ρήξη οργάνων. Οι γιατροί του νοσοκομείου Chesterfield Royal, που έδωσαν από τη πρώτη στιγμή μάχη για τη ζωή της, κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της.

Η Charlene ανέβασε τη δοκιμασία της στο Facebook προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για τη νόσο, γράφοντας σχετικά: "Δεν είναι όμορφες φωτογραφίες, αλλά αυτό μπορεί να κάνει η μηνιγγίτιδα στην πραγματικότητα. Πάσχω από τη χειρότερη μορφή της νόσου που οδήγησε στην ρήξη των οργάνων μου. Θα μπορούσα να είχα πεθάνει, αλλά προφανώς με επανέφεραν στη ζωή".