Τροχαίο άλλαξε τη ζωή και την εμφάνιση μιας πανέμορφης Ρωσίδας

Τροχαίο άλλαξε τη ζωή και την εμφάνιση μιας πανέμορφης Ρωσίδας

Εκτός από την όραση, έχασε τη μνήμη της και τους φίλους της

Τον Αύγουστο του 2016, η Maria Lebedeva, τώρα 23 ετών, ετοιμαζόταν για το χορό αποφοίτησης με ένα πανέμορφο τυρκουάζ φόρεμα που είχε διαλέξει, καθώς μόλις είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της με τιμητικές διακρίσεις από το πανεπιστήμιο της στο Νοβοσιμπίρσκ της Σιβηρίας.

Σήμερα δεν θυμάται τίποτα από τα παραπάνω. Στην πραγματικότητα, ότι συνέβη τα δυο αυτά χρόνια έχουν αφαιρεθεί από τη μνήμη της. Το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε, την άφησε τελείως τυφλή και έτσι δεν μπορεί να παρατηρήσει τη διαφορά που όλοι οι άλλοι βλέπουν στο πώς φαινόταν τότε και πώς είναι τώρα.

«Το 2016 και το 2015 δε θυμάμαι τίποτα. Θυμάμαι το δεύτερο έτος στο πανεπιστήμιο αλλά όχι το τέταρτο... Ήθελα να σπουδάσω νομική αργότερα, αλλά δε τα κατάφερα». Εκτός από τη μνήμη της μετά το φοβερό τροχαίο στις 20 Αυγούστου 2016, και η εξωτερική της εμφάνιση είναι τελείως διαφορετική, η αλλαγή άλλωστε είναι σοκαριστική. Όπως αναφέρει το Siberiantimes, η νεαρή γυναίκα είχε αργήσει τουλάχιστον μισή ώρα και πως το αγόρι της ο Andrey, είχε χάσει την ψυχραιμία του-όπως της λένε σήμερα οι ελάχιστοι φίλοι της.

«Μου είπαν πως καυγαδίσαμε. Δεν εκπλήσσομαι καθόλου γιατί είναι αρκετά παρορμητικός. Του τηλεφώνησα, του είπα να μη με περιμένει και πως θα πήγαινα μόνη μου σπίτι γιατί ήξερα πως θα ήταν νευριασμένος. Όταν έφτασα, ήταν νευρικός και όταν μπήκα στο αμάξι, μου φώναζε. Σε κάποιο σημείο της διαδρομής, πλησιάζαμε σε κόκκινο φανάρι και εκείνος επιτάχυνε για να περάσει γρήγορα αλλά έπεσε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο».

Η Maria Lebedeva με τον πρώην σύντροφό της Andrey

Ο Maria, η μόνη που είχε τραυματιστεί από το ατύχημα, είχε κακώσεις στον εγκέφαλο και στη λεκάνη και για δέκα ημέρες ήταν σε κώμα.

Στην αρχή το αγόρι της την επισκεπτόταν στο νοσοκομείο και αργότερα σταμάτησε. Οι γονείς της κατέθεσαν μάλιστα και αγωγής εις βάρος του ύψους 17.600 δολαρίων προκειμένου να καλύψουν τα ιατρικά έξοδα. Ήθελαν διπλά αλλά το δικαστήριο αρνήθηκε. Μέσα σε μια στιγμή, η πανέμορφη κοπέλα τα έχασε όλα-τα όνειρά της, την ελπίδα, την παλιά της ζωή την εξωτερική εμφάνιση, την ανεμελιά της αλλά και τους φίλους της. «Θέλω να γίνω αεροσυνοδός» λέει, αλλά η πραγματικότητα είναι πως έχει νοσηλευτεί σε πάνω από πέντε κλινικές με όχι και τόσο αισιόδοξα μηνύματα από τους γιατρούς. Εκείνη πάντως, δε χάνει την αισιοδοξία της.

Η στιγμή του ατυχήματος: