Πνίγηκε στη μπανιέρα της η σουπερστάρ του Μπόλυγουντ Σρίντεβι

Πνίγηκε στη μπανιέρα της η σουπερστάρ του Μπόλυγουντ Σρίντεβι

Βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο Ντουμπάι, όπου είχε πάει για το γάμο του ανηψιού της

Στην μπανιέρα του δωματίου της, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε πνίγηκε η 54χρονη σουπερστάρ του Μπόλυγουντ, Σρίντεβι. Ο αιφνίδιος θάνατός της ανακοινώθηκε χθες.

Η γνωστή Ινδή ηθοποιός βρισκόταν στο Ντουμπάι, για το γάμο του ανηψιού της. Άφησε την τελευταία της πνοή στην μπανιέρα, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

Η αστυνομία του Ντουμπάι ανακοίνωσε το επίσημο πόρισμα για το θάνατό της, μετά τη νεκροψία που διενεργήθηκε στη σορό της.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν νωρίτερα ότι η 54χρονη ηθοποιός, που βρισκόταν στο Ντουμπάι για τον γάμο ενός ανιψιού της, πέθανε από καρδιακή προσβολή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία του Ντουμπάι, η Σρίντεβι έχασε τις αισθήσεις της και πνίγηκε στην μπανιέρα. Η υπόθεση έχει ανατεθεί στην εισαγγελία "η οποία θα προβεί στις συνήθεις νομικές ενέργειες", πρόσθεσε, χωρίς περισσότερες διευκρινίσεις.

Στην πολυετή καριέρα της η Σρίντεβι πρωταγωνίστησε σε 300 ταινίες και είχε τιμηθεί με το Πάντμα Σρι, την τέταρτη ανώτατη διάκριση με την οποία βραβεύονται πολίτες. Καταγόταν από το κρατίδιο Τάμιλ Νάντου και άρχισε να παίζει σε ηλικία μόλις 4 ετών. Αργότερα, εγκατέλειψε το σχολείο για να αφιερωθεί αποκλειστικά στην καριέρα της στον κινηματογράφο. Ξεκίνησε την καριέρα της στο Μπόλυγουντ το 1979 με την ταινία Solva Sawan ("Η 14η Άνοιξη") και εξελίχθηκε σε μια από τις κορυφαίες πρωταγωνίστριες της ινδικής κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Μετά τον γάμο της με τον παραγωγό Μπόνεϊ Καπούρ το 1996 αποσύρθηκε από τον κινηματογράφο. Επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη 15 χρόνια αργότερα με την ταινία "English Vinglish" όπου έπαιζε μια νοικοκυρά που προσπαθεί να μάθει αγγλικά. Η τελευταία εμφάνισή της ήταν στην ταινία "Mom" (2017) στο ρόλο μιας μητέρας που εκδικείται τον βιασμό της κόρης της.