Ερωτικές σκλάβες του Κιμ οι μαζορέτες της Βόρειας Κορέας

Ερωτικές σκλάβες του Κιμ οι μαζορέτες της Βόρειας Κορέας

Παράσχουν σεξουαλικές υπηρεσίες σε μέλη της κομματικής ελίτ

Οι μαζορέτες της Βόρειας Κορέας που έγιναν viral με τις συγχρονισμένες κινήσεις τους και τα χαριτωμένα χαμόγελα, αναγκάζονται να κάνουν σεξ με τους βοηθούς του Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως αποκάλυψε μέλος πάντας του στρατού που διέφυγε από τη χώρα το 2008.

Η κατά προσέγγιση 230 ατόμων γυναικεία ομάδα μαζορέτων είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία προπαγάνδας της Πιονγιάνγκ για το εξωτερικό.

Έχει ειπωθεί ότι αυτές οι γυναίκες είναι υπό συνεχή παρακολούθηση και απαγορεύεται να αλληλεπιδρούν με οποιονδήποτε άλλο εκτός από τους άντρες τους, ακόμη και στη διάρκεια των γευμάτων τους ή όταν πηγαίνουν στην τουαλέτα.

«Μπορεί να φαντάζει απ’ έξω σαν ένα εντυπωσιακό σόου, αλλά υποχρεώνονται να μετέχουν σε πάρτι και να παρέχουν σεξουαλικές υπηρεσίες. Πηγαίνουν σε εκδηλώσεις του πολιτμπιρό και εξαναγκάζονται να κοιμούνται με διάφορα άτομα», είπε η Λι Σο Γιον στo τηλεοπτικό δίκτυο του Bloomberg.

Η 42χρονη είναι τώρα επικεφαλής της Ένωσης Γυναικών Νέας Κορέας, μιας ομάδας που βοηθά Βορειοκορεάτισσες που κατάφεραν να δραπετεύσουν από τη χώρα τους, ενώ παρέχει στήριξη σε εκείνες που πάσχουν από μετατραυματικό στρες.