Το δεξί χέρι του Τραμπ πλήρωσε αδρά πορνοστάρ για να τον καλύψει

Το δεξί χέρι του Τραμπ πλήρωσε αδρά πορνοστάρ για να τον καλύψει

Ο προσωπικός δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου πλήρωσε από την τσέπη του αλλά εκείνος δεν του τα έδωσε ποτέ

Βαθιά το χέρι στην τσέπη έβαλε ο προσωπικός δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, για να πληρώσει μια πορνοστάρ προκειμένου εκείνη να μην αποκαλύψει πως είχε σεξουαλικές επαφές με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο δικηγόρος Μάικλ Κόεν πλήρωσε από δικά του χρήματα 130.000 δολάρια, το 2016, στην Στέφανι Κλίφορντ, γνωστή με το ψευδώνυμο Στόρμι Ντάνιελς στην πορνογραφική βιομηχανία. Ο Τραμπ όμως δεν του έδωσε ποτέ τα λεφτά και έτσι οι αποκαλύψεις ήταν θέμα χρόνου…

Ο Κοέν μίλησε στους New York Times και επιβεβαίωσε πως έδωσε τα λεφτά. «Ούτε ο Οργανισμός Τραμπ, ούτε η εκστρατεία του Τραμπ δεν αποτέλεσαν μέρος της συναλλαγής με την κυρία Κλίφορντ, και ούτε ο ένας, ούτε η άλλη με αποζημίωσαν για αυτή την πληρωμή, άμεσα ή έμμεσα», διαβεβαίωσε ο δικηγόρος, σύμφωνα με τους ΝΥΤ. «Η πληρωμή στην κυρία Κλίφορντ ήταν νόμιμη και δεν υπήρξε συνεισφορά της εκστρατείας (του Τραμπ) ούτε υπήρξε δαπάνη της εκστρατείας από οποιονδήποτε» συνεργάτη της, επέμεινε ο Κόεν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν απλός πολίτης όταν συναντήθηκε με την ηθοποιό με την οποία υποτίθεται πως είχαν σεξουαλικές συνευρέσεις, το 2006. Ο Τραμπ ήταν ήδη παντρεμένος τότε με τη Μελάνια, η οποία είχε γεννήσει τον γιο τους τέσσερις μήνες νωρίτερα. Η συναλλαγή με την ηθοποιό είχε αναφερθεί για πρώτη φορά από την εφημερίδα The Wall Street Journal τον περασμένο μήνα. Ο Λευκός Οίκος διέψευσε τότε κατηγορηματικά ότι υπήρξαν συνευρέσεις ανάμεσα στον Τραμπ και την Κλίφορντ.