Ο Ερντογάν απειλεί Ελλάδα και Κύπρο – «Προειδοποιούμε να μην κάνουν λάθος βήμα»

Ο Ερντογάν απειλεί Ελλάδα και Κύπρο – «Προειδοποιούμε να μην κάνουν λάθος βήμα»

«Κανείς να μη νομίζει ότι μας διαφεύγουν οι ευκαιριακές πρωτοβουλίες σε σχέση με τις βραχονησίδες στο Αιγαίο»

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δείχνει για άλλη μια φορά τα «δόντια» με μια αυστηρή προειδοποίηση με αποδέκτες Ελλάδα και Κύπρο.

«Προειδοποιούμε αυτούς που περνούν τη γραμμή στην Κύπρο και το Αιγαίο να μην κάνουν λάθος βήμα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του έκανε, μεταξύ άλλων, αναφορά στις έρευνες υδρογονανθράκων στην κυπριακή ΑΟΖ αλλά και τις βραχονησίδες στο Αιγαίο. Ο κ. Ερντογάν συγκεκριμένα είπε:

«Κανείς να μη νομίζει ότι μας διαφεύγουν οι ευκαιριακές πρωτοβουλίες σε σχέση με τις βραχονησίδες στο Αιγαίο και οι έρευνες φυσικού αερίου στα ανοιχτά της Κύπρου. Από εδώ προειδοποιούμε όσους ξεπερνούν τα όριά τους στην Κύπρο και το Αιγαίο να μην κάνουν λάθος υπολογισμούς».

Στην συνέχεια της ομιλίας του, που είναι σε εξέλιξη, επιτέθηκε και στις ΗΠΑ με αφορμή την απόφαση παροχής οικονομικής βοήθειας στην PYD (Κούρδους). Η απόφαση αυτή του στρατηγικού μας εταίρου, είπε ο κ. Ερντογάν, θα επηρεάσει και την δική μας απόφαση και συνέχισε: «Μάς ζητάνε να παραδοθούμε στους τρομοκράτες. Το ΝΑΤΟ δεν είναι ίση με τις ΗΠΑ. Στο ΝΑΤΟ κάθε χώρα είναι ίση με τις ΗΠΑ».

1
σχόλιο
  1. avatar ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ

    ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ή ΤΟΥΡΚΙΑ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΟΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΑΙΡΝΗ Ο ΣΑΚΟΣ ΤΗΣ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΥΚΩΝΟΥΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΥ ΚΙΚΗΤΑΡΑ κ.λ.π. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΑΙΝΗ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ & ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΦΥΛΛΗ !!

Παρακαλούμε περιμένετε ...