Πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας αγκαλιά στο κρεβάτι με ποδοσφαιριστή

Πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας αγκαλιά στο κρεβάτι με ποδοσφαιριστή

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε τη σχέση θέλοντας να εκβιάσει τον πρώην του για περισσότερα χρήματα

Μια φωτογραφία αρκούσε για να προκαλέσει σάλο: ο πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας αγκαλιά με έναν ποδοσφαιριστή της, στο κρεβάτι.

Η αποκάλυψη της σχέσης μεταξύ του προέδρου της Ρούμπιο Νου Λούκε της Παραγουάης, Αντόνιο Γκονζάλες, και του – πρώην πλέον- ποδοσφαιριστή της ομάδας, Μπερνάτνο Καμπαγέρο, αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Το ειδύλλιο είχε μείνει καλά κρυφό όλο αυτό το διάστημα, μέχρι που ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να πάρει μεταγραφή και να εκβιάσει την πρώην ομάδα και τον πρώην εραστή του για περισσότερα λεφτά.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο Γκονζάλες είχε… στα «ώπα – ώπα τον Καμπαγέρο, καθώς του παρείχε «τα καλύτερα αυτοκίνητα, Mercedes Benz, Land Cruiser, Prado και Hilux. Ξαφνικά… τρελάθηκε και ήθελε να φύγει από την ομάδα. Βεβαίως, ο κάθε άνθρωπος κάνει κουμάντο στη ζωή του με τον τρόπο που εκείνος θέλει, αλλά στεναχωριέμαι γιατί του έδειξα στοργή και εκείνος δεν το εκτίμησε».

«Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Ο Μπερνάντο είναι ξεχωριστός για εμένα. Βρήκα καταφύγιο στην αγκαλιά του, αλλά τον προειδοποίησα ότι δεν θα με γελοιοποιήσει», τόνισε ο πρόεδρος της παραγουανικής ομάδας στην εφημερίδα «Hoy».

Ο ποδοσφαιριστής ήθελε να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα και να διεκδικήσει χρήματα επιπλέον από αυτά που προβλέπονταν στο συμβόλαιό του με την Ρούμπιο Νου Λούκε. Και θέλοντας ακόμη περισσότερα κέρδη, ο Καμπαγιέρο τα έβγαλε όλα στη φόρα.

Εκτός από τη φωτογραφία, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν και δύο βίντεο με τον Γκονζάλες να αναφέρεται στην ιστορία και να τα βάζει με τον πρώην σύντροφό του για το πως του φέρθηκε.