Προσπάθησαν να πουλήσουν 20χρονη για σκλάβα του σεξ στο «σκοτεινό διαδίκτυο»

Προσπάθησαν να πουλήσουν 20χρονη για σκλάβα του σεξ στο «σκοτεινό διαδίκτυο»

Δύο αδέλφια από την Πολωνία την απήγαγαν για να την πουλήσουν στο «σκοτεινό διαδίκτυο»

Ξεκίνησε στην Ιταλία η δίκη του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση απαγωγής τον περασμένο Ιούλιο του 20χρονου μοντέλου Chloe Ayling από την Βρετανία, την οποία οι απαγωγείς σχεδίαζαν να πουλήσουν στο «σκοτεινό διαδίκτυο» ως σκλάβα του σεξ για 250.000 λίρες Αγγλίας.

Στο εδώλιο κάθεται ο Πολωνός Lukasz Herba, ο οποίος κατηγορείται ως μέλος της λεγόμενης ομάδας Black Death στο «σκοτεινό διαδίκτυο», μέσω του οποίου οι χρήστες του αγοράζουν έναντι τεράστιων ποσών γυναίκες, που έχουν απαχθεί από όλη την Ευρώπη. Ο Herba και ο αδελφός του, ο οποίος κρατείται σε βρετανική φυλακή, μέχρι να εκδοθεί η απόφαση έκδοσής του στην Ιταλία, έπεισαν την 20χρονη από το νότιο Λονδίνο να ταξιδέψει στο Μιλάνο, με το πρόσχημα ότι θα έκανε μία πολυτελή φωτογράφιση.

Μόλις όμως έφθασε στο αεροδρόμιο της ιταλικής μεγαλούπολης, οι κατηγορούμενοι την άρπαξαν, την έβαλαν στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου και την κράτησαν αιχμάλωτη σε απομονωμένη αγροικία για 6 ημέρες. Σύμφωνα με την δικογραφία, οι αδελφοί Herba θα πουλούσαν την 20χρονη ως σκλάβα του σεξ στο «σκοτεινό διαδίκτυο» για 250.000 λίρες Αγγλίας. Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο το θύμα, το σχέδιο τους ναυάγησε, όταν αντιλήφθηκαν, ότι η Ayling ήταν έγκυος.

Τα δύο αδέλφια από την Πολωνία έβαλαν το θύμα τους σε μία βαλίτσα και την άφησαν έξω από το βρετανικό προξενείο στο Μιλάνο. Ο Lukasz Herba, ο οποίος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 25 ετών, ισχυρίζεται ότι η απαγωγή ήταν διαφημιστικό κόλπο και ότι η Ayling είχε συμφωνήσει να συμμετάσχει σε αυτό. Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει πολλές εβδομάδες, καθώς ο εισαγγελέας έχει καλέσει ως μάρτυρες κατηγορίας περισσότερα από 50 άτομα.