Πρωθυπουργός πήγε στο Νταβός με κάλτσες με κίτρινα παπάκια!

Πρωθυπουργός πήγε στο Νταβός με κάλτσες με κίτρινα παπάκια!

Κάτω από τα σικ κοστούμια του, έχει ένα μυστικό όπλο: μια συλλογή με εκκεντρικές κάλτσες

Με το σκουρόχρωμο κοστούμι του, στις γνωστές  - politically correct- στάσεις φωτογραφήθηκε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός (και) ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό. Το βλέμμα όλων όμως έπεσε κάτω από τη μέση: στις κάλτσες του Καναδού πρωθυπουργού, που ήταν μωβ με κίτρινα παπάκια.

Οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του κόσμου αλλά σε όσους γνωρίζουν έστω και λίγο τον Τριντό, δεν έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση. Ο Καναδός πρωθυπουργός είναι γνωστός για το ιδιαίτερο στυλ του που δεν διστάζει να μεταφέρει ακόμη και στις πιο επίσημες των συναντήσεων και των εμφανίσεων του.

Και ακόμη και όταν δεν τον «παίρνει» να κάνει ένα εκκεντρικό πλήρες λουκ, βάζει πινελιές όπως οι κάλτσες. Δεν είναι λίγες φορές που τα δημοσιεύματα του Τύπου έχουν επικεντρωθεί στις κάλτσες του Τριντό, με κάποια να κάνουν λόγο ακόμη και για «διπλωματία της κάλτσας».

Ο Καναδός πρωθυπουργός, πάντως, επιλέγει τις εκκεντρικές κάλτσες του και για έναν άλλο λόγο. Τις αγοράζει από το ηλεκτρονικό κατάστημα με την επωνυμία οι «Τρελές Κάλτσες του Τζον» («John's Crazy Socks»). Οι κάλτσες είναι δημιουργία του 21χρονου John Lee Cronin, ο οποίος έχει σύνδρομο Down. Διαβάστε εδώ την ιστορία του Τζον.